Breaking News

Το νέο Audi Q5 L το απολαμβάνεις καλύτερα με σοφέρ

Το νέο Audi Q5 L το απολαμβάνεις καλύτερα με σοφέρ

Στο Σαλόνι του Πεκίνου η Audi παρουσίασε το νέο Q5 L, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Βασικότερο χαρακτηριστικό του νέου Q5 L είναι το μακρύτερο μεταξόνιο, το οποίο προσφέρει ανετότερους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών. Για την ακρίβεια οι πίσω επιβάτες του νέου Q5 L έχουν επιπλέον 110 χλστ. για τα πόδια τους. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην Κίνα είναι ένδειξη κύρους για κάποιον να κάθεται στο πίσω κάθισμα και να έχει οδηγό πίσω από τιμόνι.

Σύμφωνα τώρα με την Audi το νέο Q5 L έχει μήκος 4,77 μ., καθώς είναι 88 χλστ. μακρύτερο από το απλό Q5, ενώ ταυτόχρονα είναι 280 χλστ. μικρότερο από το Q7. Αμετάβλητο παραμένει το πορτμπαγκάζ προσφέροντας από 550-1.550 λίτρα, ανάλογα με τη διαμόρφωση των πίσω καθισμάτων.

Κάτω από το καπό του νέου Q5 L τοποθετείται ο δίλιτρος turbo κινητήρας των 190 ή 252 με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί 8,6 δευτ. και 6,7 δευτ. αντίστοιχα.

Η Audi προσφέρει επίσης τα A4, A6 και A8 με μακρύτερο μεταξόνιο στην αγορά της Κίνας.


Tags assigned to this article:
A4A6A8AudiKίναQ5 LΣαλόνι Πεκίνου

Related Articles

Η Porsche GT2 RS τραβάει σκιέρ πάνω σε παγωμένη λίμνη (video)

Αν έχεις διάθεση, χρήμα και φαντασία μπορείς να περάσεις πολύ ευχαρίστα το χρόνο σου παρέα με τη δυναμική Porsche GT2

Ένα εντυπωσιακό φορτηγό για τη μεταφορά αγωνιστικών Porsche

Πάθος και φαντασία ήταν οι δυο βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στη δημιουργία του εν λόγω φουτουριστικού φορτηγού που βλέπετε στις

Το Suzuki Swift ανανεώθηκε με το γάντι

Συνήθως ένα μοντέλο μεταβαίνει στην επόμενη γενιά του κάθε έξι χρόνια, ενώ στο ενδιάμεσο διάστημα δέχεται μια επικαιροποίηση. Έτσι λοιπόν