Breaking News

Η παρουσία της Toyota στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Η παρουσία της Toyota στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Για την παρουσία της μας ενημερώνει η Toyota στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Στη γερμανική πόλη λοιπόν, η Toyota θα αναδείξει τη διαρκώς αυξανόμενη επιτυχία της υβριδικής τεχνολογίας, μέσα από το πρωτότυπο C-HR Hy-Power, το οποίο δημιουργήθηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδίασης της ιαπωνικής εταιρείας (ED2). Στόχο έχει να τονίσει τη δυναμική εμφάνιση του CH-R, αλλά και την επέκταση της υβριδικής τεχνολογίας και σε άλλα μοντέλα της Toyota.

Παράλληλα στο περίπτερο της Toyota θα κάνει πρεμιέρα το νέο Land Cruiser, το οποίο θα διακρίνεται για τις εκτός δρόμου ικανότητες του. Επίσης το «παρών» θα δώσει και η κορυφαία έκδοση GRMN του Yaris, αλλά και το Auris Touring Sport “Freestyle” που θα ξεχωρίζει για την πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης που προσφέρει.



Related Articles

Mε turbo κινητήρα 130 ίππων το Opel Combo Life

Ως μέλος του Ομίλου PSA η Opel μπορεί να κάνει χρήση μιας πλούσιας γκάμας κινητήρων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το

Ένα ιδανικό Isuzu D-Max για τον Batman

Προτείνουμε στο γνωστό υπερηρώα Batman να πρωτοτυπήσει και στην επόμενη ταινία του να επιλέξει το Isuzu D-Max για όχημα του

Χωρίς τον V6 twin-turbo κινητήρα των 510 ίππων οι ισχυρότερες Giulia και Stelvio Quadrifoglio στη νέα έκδοση Estrema (video)

Τη νέα ειδική έκδοση ονόματι Estrema παρουσίασε η Alfa Romeo για τις Giulia και Stelvio. Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία