Breaking News

Ξεπάρκαρε το ΒΜW i8 και μπήκε μέσα στην αυλή του γείτονα (video)

Ξεπάρκαρε το ΒΜW i8 και μπήκε μέσα στην αυλή του γείτονα (video)

Ένα supercar, όπως το ΒΜW i8, δε χρειάζεται να έχεις μόνο αρκετά χρήματα για να το αποκτήσεις, πρέπει να έχεις και τη γνώση, ώστε να διαχειριστείς τη μεγάλη του δύναμη.

Δε γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση της συγκεκριμένης οδηγού του i8, αυτό όμως που  μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, βλέποντας το παρακάτω video που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στη νότια Αφρική, είναι ότι δεν το «έχει» καθόλου πίσω από το τιμόνι.

Όσο γρήγορη επιτάχυνση και να έχει το i8 δε δικαιολογείται το γεγονός ότι βγάζοντας το από το γκαράζ έκανε όπισθεν με τόση φόρα που είχε ως αποτέλεσμα να εισέλθει στον κήπο του γείτονα γκρεμίζοντας μάλιστα και μια κολόνα φωτισμού. Μετά τη σύγκρουση η γυναίκα χρειάστηκε περίπου τριάντα δευτερόλεπτα για να αποβιβαστεί, όχι εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, αλλά επειδή μάλλον υπέστη σοκ.

Με δεδομένο ότι το i8 είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, αλουμίνιο και χάλυβα υπερύψηλης αντοχής ακόμα και τα μικρά χτυπήματα στο αμάξωμα του είναι αρκετά ακριβά ώστε να επισκευαστούν.

Το plug-in υβριδικό μοντέλο της βαυαρικής εταιρείας διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων  απόδοσης 231 ίππων και ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 133 ίππων. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.



Related Articles

Αυτό συμβαίνει όταν κάνεις παράνομα αναστροφή (video)

Ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη είναι η παράνομη αναστροφής ενός οχήματος ειδικά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κάτι που μας αποδεικνύει και το παρακάτω

Μονοθέσιο κοντράρεται στην ευθεία με ένα γατόπαρδο (video)

Αυτή η κόντρα είναι σίγουρα εντελώς διαφορετική με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Για πρώτη φορά λοιπόν ένα ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο

Δακτυλίδια και σκουλαρίκια από τη Bentley

Τους ορίζοντες της διευρύνει διαρκώς η Bentley, καθώς πέρα από την κατασκευή των γνωστών της supercars, έχει βάλει τη σχεδιαστική