Breaking News

Ποια νέα τεχνολογία της Volkswagen θα εγκαινιάσει το SEAT Leon;

Ποια νέα τεχνολογία της Volkswagen θα εγκαινιάσει το SEAT Leon;

Τα συστήματα πολυμέσων και οι συνοδευόμενες οθόνες αφής είναι πλέον ζωτικής σημασίας, καθώς από εκεί ο οδηγός χειρίζεται σχεδόν όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

O Όμιλος Volkswagen λοιπόν όπως είναι λογικό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξη του νέου συστήματος πολυμέσων που θα ενσωματώνουν τα μοντέλα του. Η είδηση ωστόσο βρίσκεται στο γεγονός ότι το νέο σύστημα πολυμέσων δε θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο μοντέλο της Volkswagen πρώτα, αλλά στο νέο SEAT Leon το καλοκαίρι του 2019. Αυτό επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της ισπανικής εταιρίας, Λούκα Ντε Μέο.

Το νέο σύστημα πολυμέσων αναμένεται να έχει ακόμα λιγότερα κουμπιά, καθώς τα περισσότερα θα ενσωματώνονται στην οθόνη αφής συμπεριλαμβανομένων και αυτών του κλιματισμού, ενώ θα δέχεται περισσότερες φωνητικές εντολές και θα παρέχει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.

Αναφορικά τώρα με το Leon τέταρτης γενιάς θα ξεχωρίζει με το σχεδιασμό του και θα προσφέρεται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα αποτελούμενο από το βενζινοκινητήρα 1.5 TSI και ένα ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volts.



Related Articles

Το νέο Milan Red των 1.325 ίππων

Οι περισσότεροι ξέρετε ως κατασκευάστριες εταιρείας των supercar τις γνωστότερες όπως Ferrari, Porsche και Lamborghini. Στο προσκήνιο ωστόσο προσπαθεί να

Αγοράζεις Porsche χωρίς να πας στην αντιπροσωπεία

To 2019 μπορούμε να αγοράσουμε σχεδόν ότι θέλουμε χωρίς να μετακινηθούμε από την καρέκλα του γραφείου ή τον καναπέ μας,

Αυτή η McLaren κοστίζει μόνο 351 ευρώ (video)

Άνοιγμα σε αρκετά νεαρότερο ηλικιακά κοινό κάνει η McLaren μέσω του νέου της μοντέλου 720S Ride-On. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας