Breaking News

Δώρα για παιδιά με την υπογραφή της MINI

Δώρα για παιδιά με την υπογραφή της MINI

Επειδή το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί μπορεί να έχουν ήδη αρχίσει να αναρωτιούνται τι δώρα θα κάνουν στα βαφτιστήρια τους η MINI προνόησε για αυτούς.

Ο λόγος για τη συλλογή “MINI Lifestyle Collection” η οποία περιλαμβάνει δώρα που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα των μικρών μας φίλων, χαρίζοντας τους ωστόσο αυτό που θέλουν πιο πολύ, δηλαδή διασκέδαση.

Στον κατάλογο λοιπόν με τα δώρα της MINI περιλαμβάνονται παιχνίδια που σε συνδυασμό με οικιακά αντικείμενα, όπως το κυλινδρικό χαρτόνι από το χαρτί υγείας ή ένα κουτί από παπούτσια, τα παιδιά δημιουργούν μόνα τους ένα αυτοκινητάκι ή διάφορα ζωάκια.

Παράλληλα προσφέρονται ξύλινα μολύβια σε διάφορα χρώματα για να ζωγραφίζουν όπως θέλουν τις δημιουργίες τους, αλλά και πατίνια και με δυο, τρεις η τέσσερις τροχούς για βόλτες στο πάρκο της γειτονιάς.


Tags assigned to this article:
MINIπαιδιάπαιχνίδια

Related Articles

Περιπολικό βγαίνει εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια καταδίωξης (video)

Πριν από μερικές μέρες στην πόλη Κόλα της Ρωσίας, περιπολικό που κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο έλαβε σήμα να καταδιώξει ένα Mazda

Φορτηγό συγκρούεται μετωπικά με αυτοκίνητο και παίρνει φωτιά (video)

Ένα απίστευτο ατύχημα κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Βορόνεζ στη Ρωσία. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω

Η Volvo μας δείχνει πως να χρησιμοποιούμε τον κοτσαδόρο (video)

Έχετε βάρκα, τροχόσπιτο ή τρέιλερ, τα οποία συχνά ρυμουλκείτε με το αυτοκίνητο σας; Αν, ναι το κάνετε σωστά; Η Volvo