Breaking News

Υπάρχει μόνο ένα Plymouth Belmont Concept

Υπάρχει μόνο ένα Plymouth Belmont Concept

Το συγκεκριμένο Plymouth Belmont Concept που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν είναι απλά σπάνιο, αλλά μοναδικό, καθώς είναι το μόνο που υπάρχει.

Η ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία όμως είναι ότι θα βγει σε δημοπρασία προτάσσοντας ως δέλεαρ στους ενδιαφερόμενους αρχικά ότι είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι, έπειτα το «άρωμα» μιας άλλης εποχής που αναδύει και τις πληθωρικές καμπύλες στο cabrio αμάξωμα του.

Κατασκευάστηκε το μακρινό 1954, ωστόσο παρέμεινε σε πρωτότυπη μορφή αφού το πράσινο φως της παραγωγής δεν άναψε ποτέ για αυτό από τη μητρική Chrysler. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρχαν και κάποια αντίγραφα του αλλά καταστράφηκαν, ενώ το εν λόγω Plymouth Belmont Concept διασώθηκε από τον τότε αντιπρόεδρο σχεδίασης της Chrysler.

Τέλος, σημειώστε ότι το Plymouth Belmont Concept τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 157 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο τριών σχέσεων.


Tags assigned to this article:
Belmont ConceptChryslerPlymouth

Related Articles

Mercedes-AMG A45 τα βάζει με Nissan GT-R και Audi R8 (video)

Αυτή η Mercedes-AMG A45 Brabus που θα δείτε στο παρακάτω video είναι αρκετά θαρραλέα, καθώς δε δίστασε να τα βάλει

Άπιαστες οι Porsche 718 GTS με ατμοσφαιρικό κινητήρα 400 ίππων (video)

Σε υπερόπλα μετέτρεψε η Porsche τις Boxster και Cayman 718, καθώς πλέον στην έκδοση GTS τροφοδοτούνται από τον ισχυρότατο ατμοσφαιρικό

Μετωπική σύγκρουση Scania με Volkswagen Golf (video)

Αν νομίζετε ότι δοκιμές πρόσκρουσης (crash tests) πραγματοποιούν οι εταιρείες μόνο στα επιβατικά οχήματα κάνετε λάθος, καθώς και τα φορτηγά