Breaking News

Το σπαρτιάτικο Toyota Land Cruiser

Το σπαρτιάτικο Toyota Land Cruiser

Κακά τα ψέματα ένα αυθεντικό SUV πρέπει να ικανοποιεί κυρίως τις ανάγκες για εξόρμηση πέρα από την άσφαλτο και όχι την άνεση και την εμφάνιση.

Το πρόσφατα ανανεωμένο Toyota Land Cruiser λοιπόν μέσα από τη βασική του έκδοση Utility απευθύνεται στο σκληροτράχηλο κοινό του που δε φοβάται να λερωθεί και να λερώσει το ιαπωνικό SUV.

Ο λιτός εξοπλισμός του Land Cruiser Utility πάντως σίγουρα δεν κρίνεται ανεπαρκής, καθώς περιλαμβάνει ράγες οροφής, προβολείς ομίχλης, cruise control ατσάλινους τροχούς 17 ιντσών και όχι ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με 6 ηχεία και CD player, Bluetooth, θύρες AUX και USB.

Το αμάξωμα του Land Cruiser Utility μπορεί να είναι τρίθυρο (37.700 ευρώ) ή πεντάθυρο (39.160 ευρώ), ενώ κάτω από το καπό του τοποθετείται αποκλειστικά ο πετρελαιοκινητήρας D-4D των 2.8 λίτρων με ισχύ 175 ίππων που συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.


Tags assigned to this article:
Land Cruiser UtilityToyota

Related Articles

Τα ιπτάμενα γουρούνια της Toyota

Κάθε χρόνο η Toyota διοργανώνει ένα διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά, θέτοντας στους μικρούς μας φίλους την παρακάτω ερώτηση που «γαργαλάει»

Αγοράστε μόνο τον κινητήρα από το Honda Civic Type R

Η Honda ανακοίνωσε ότι η καρδιά του θηριώδους Civic Type R, δηλαδή ο κινητήρας του, μπορεί να μεταμοσχευτεί και σε

Νέος βενζινοκινητήρας 200 ίππων για το Opel Insignia

Το χαρτοφυλάκιο κινητήρων του Insignia επεκτείνει η Opel, καθώς ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη. Ο λόγος για το νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα