Breaking News

Ακούστε τον ήχο του Audi RS 4 Avant όταν «κρυώνει»…(video)

Ακούστε τον ήχο του Audi RS 4 Avant όταν «κρυώνει»…(video)

Ένα πρωτότυπο video δημιούργησε η Audi δίνοντας μας την ευκαιρία να ακούσουμε ήχους που αναπαράγει σε συγκεκριμένες στιγμές το νέο RS 4 Avant.

Όχι, δε θα ακούσετε το ισχυρό και συνάμα πρακτικό μοντέλο της Audi να «βρυχάται» όταν ο οδηγός χτυπάει το «μαστίγιο» στους 450 ίππους που παράγει ο V6 biturbo κινητήρας των 2.9 λίτρων, ο οποίος έχει πλουσιοπάροχη ροπή 600 Nm που διαχέεται από τις 1.900-5.000 σ.α.λ.

Δυναμώστε λοιπόν την ένταση, καθώς τα αφτιά σας θα απολαύσουν το νέο RS 4 Avant να ηρεμεί μετά από έντονη οδήγηση μέσα στην πίστα. Ο κινητήρας του έχει απενεργοποιηθεί, ωστόσο το μικρόφωνο πλησιάζει και καταγράφει τους ήχους από τα ζεστά μέταλλα, τα φρένα και την εξάτμιση που έχουν παραμείνει «λαχανιασμένα».

Υπενθυμίζουμε ότι το RS 4 Avant συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,1 δευτ. και να φτάσει τα 280 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
AudiRS 4 Avant

Related Articles

To νέο Audi A6 Allroad είναι ένα γρήγορο station wagon που βγαίνει και εκτός δρόμου

Αν μας ρωτούσε κανείς τι ακριβώς είναι το νέο Audi A6 Allroad θα του δίναμε ως απάντηση τον παραπάνω τίτλο.

Πωλείται cabrio λιμουζίνα χωρητικότητας 12 επιβατών με μήκος πάνω από 7 μέτρα!

Σε χολιγουντιανή ταινία θα μπορούσε να έχει ρόλο το συγκεκριμένο Dodge Viper καθώς είμαι ιδανικό όχημα για να μεταφέρει τη νύφη

Πόσο κοστίζει η συντήρηση των περιπολικών;

Ενώ η ελληνική αστυνομία διαθέτει ελάχιστους οικονομικούς πόρους για τη συντήρηση ή την ανανέωση του στόλου των περιπολικών της, στην