Breaking News

Φορτηγό ντελαπάρει και πέφτει σε φανάρι (video)

Φορτηγό ντελαπάρει και πέφτει σε φανάρι (video)

Πάγωσε το αίμα οδηγών που περίμεναν σε κόκκινο φανάρι, όταν ξαφνικά ένα μικρό φορτηγό από τη δεξιά πλευρά του δρόμου παραλίγο να πέσει πάνω τους.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί αρχικά ακούγεται ένα φρενάρισμα και στη συνέχεια το φορτηγό έχοντας ήδη ντελαπάρει χτυπάει ευτυχώς το φωτεινό σηματοδότη που κατάφερε να του ανακόψει την ταχύτητα ώστε μην πέσει με φόρα πάνω στα σταματημένα οχήματα.

Στα πλάνα διακρίνεται μια κοπέλα πάνω στη μηχανή της που γλίτωσε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, κάποιοι άντρες να πηδούν έντρομοι από την καρότσα ενός pickup και το φανάρι να καταλήγει στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τσιάνγκ Μάι, που είναι η μεγαλύτερη στη βόρεια Ταϊλάνδη, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει ακόμα ο λόγος που το φορτηγό εξετράπη της πορείας του.


Tags assigned to this article:
ΤαϊλάνδηΤσιάνγκ Μάιφανάρι

Related Articles

Φορτηγό χτύπησε από πίσω ένα Ford Fusion (video)

Σίγουρα ένα φορτηγό σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο χρειάζεται να διανύσει μεγαλύτερη απόσταση για να ακινητοποιηθεί όταν ο οδηγός του

Η παραμυθένια χρυσή άμαξα που θα μεταφέρει το Βασιλιά Κάρολο στη στέψη του – Mε ανέσεις σύγχρονης λιμουζίνας και έξι πραγματικά άλογα! (video)

Λίγες μέρες απομένουν μόνο μέχρι τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου. Εκατομμύρια

Μπούκαρε με το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο και τα έκανε λαμπόγυαλο (video)

Μια απίστευτη έκρηξη θυμού είχε πελάτης ξενοδοχείου στην Κίνα, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει το «δίκιο» του με ακραίο τρόπο.