Breaking News

Η Mercedes-Maybach GLS θα είναι το ακριβότερο μοντέλο παραγωγής στην Αμερική

Η Mercedes-Maybach GLS θα είναι το ακριβότερο μοντέλο παραγωγής στην Αμερική

Δέος προκαλεί η επερχόμενη Mercedes-Maybach GLS όχι μόνο με την εξωτερική της σχεδίαση, αλλά και με το υψηλότατο κασέ της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή της νέας υπερπολυτελούς Mercedes-Maybach GLS θα βρίσκεται κοντά στα 176.670 ευρώ. Το γεγονός τώρα ότι η παραγωγή της θα πραγματοποιείται στην Αλαμπάμα την αναγάγει στο ακριβότερο καινούργιο αυτοκίνητο που θα κατασκευάζεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Μάλιστα η νέα Mercedes-Maybach GLS θα κλέψει  στην Αμερική τον τίτλο αυτό από το Acura NSX, το οποίο κοστίζει σχεδόν 139.130 ευρώ. Στο εργοστάσιο της Μercedes που βρίσκεται στην Αλαμπάμα παράγονται επίσης οι GLS, GLE και GLE Coupe. Στο εν λόγω εργοστάσιο θα επενδυθεί 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ώστε να ξεκινήσει εκεί η παραγωγή ηλεκτροκίνητων οχημάτων στις αρχές της νέας δεκαετίας.

Σχετικά τώρα με τη νέα Mercedes-Maybach GLS πιθανόν να τροφοδοτείται από V8 κινητήρα 560 ίππων, ενώ η διάθεση της θα αρχίσει το επόμενο έτος.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η νέα εταιρεία χαμηλού κόστους οχημάτων της Volkswagen

H Jetta είναι η νέα θυγατρική εταιρεία κατασκευής χαμηλού κόστους οχηµάτων της Volkswagen, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην αγορά της

Πήρε δώρο ένα καινούργιο Hyundai Elantra (video)

Πριν από μερικές μέρες σας μιλήσαμε για την Φάρα Χέινς, η οποία διένυσε μέσα σε μόλις πέντε χρόνια 1.609.344 χλμ.

Ο Πίτερ Παν επιστρέφει με το Kia KED-12 (video)

Μια φορά και έναν καιρό η Kia αποφάσισε να ξαναζωντανέψει ένα ήρωα των παιδικών μας χρόνων, το διάσημο Πίτερ Παν.