Breaking News

Γίνε ο νέος ιδιοκτήτης αυτής της Bentley μετά τον Έλτον Τζον

Γίνε ο νέος ιδιοκτήτης αυτής της Bentley μετά τον Έλτον Τζον

Λάτρης των γρήγορων και πολυτελών αυτοκίνητων είναι ο Έλτον Τζον, ενώ πολλά ξεχωριστά μοντέλα έχουν περάσει από τα χέρια του και στη συνέχεια έχουν διατεθεί προς πώληση.

Ενδεικτικό είναι ότι ο Έλτον Τζον έχει καθίσει πίσω από το τιμόνι των Ferrari Daytona και 512TR, άλλα και μιας Maserati Quattroporte. Στην κατοχή του είχε επίσης και μια σπάνια Bentley S1 Continental Sport Saloon του 1959, η παραγωγή της οποία δε ξεπέρασε τις 431 μονάδες, ενώ ήταν ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της εποχής της.

Αγοράστηκε από τον Έλτον Τζον το 1976 και στη συνέχεια προχώρησε σε μια πλήρη αποκατάσταση της, ενώ παρέμεινε στην ιδιοκτησία του για 25 ολόκληρα χρόνια. Η εν λόγω Bentley του Έλτον Τζον βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται η τιμή πώλησης της να κυμανθεί από 447.000 έως 559.000 ευρώ.



Related Articles

Μια Porsche 911 Turbo σε πραγματικές διαστάσεις κατασκευασμένη με Lego

Σίγουρα πολλοί θα θέλετε να παίξετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με τη Porsche 911 Turbo, ειδικά με τη συγκεκριμένη που είναι

Η πιο όμορφη Lancia που φτιάχτηκε ποτέ (video)

Ο «θάνατος» της Lancia ήταν απόφαση του εκλιπόντος προέδρου του Ομίλου FCA, Σέρτζιο Μαρκιόνε, ωστόσο η ιταλική εταιρεία συνεχίζει να

Citroen δέθηκε και απογειώθηκε πάνω σε Boeing 707! (video)

Η Citroen δεν έχει διακριθεί μόνο για τις καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει στα μοντέλα της, αλλά και για τους τρόπους