Breaking News

Πόσο κοστίζει η νέα Ferrari Portofino στην Κίνα;

Πόσο κοστίζει η νέα Ferrari Portofino στην Κίνα;

Απόβαση στην Κίνα έκανε η νέα Ferrari Portofino, ενώ η παρουσίαση της πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση όπου εορταστήκαν και τα 70 χρόνια της θρυλικής ιταλικής εταιρίας των supercars.

Τώρα μάλλον ήδη θα αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η αντικαταστάτρια της California T στην Κίνα, για αυτό δε θα σας κρατήσουμε σε αναμονή. Η τιμή της αγγίζει τα 373.122 ευρώ, καθώς επιβάλλεται φόρος πολυτελείας σε εισαγόμενα αυτοκίνητα.

Για να γίνει πιο αντιληπτή η αυξημένη της τιμή στην Κίνα, αρκεί να αναφέρουμε ότι στις Η.Π.Α με τα ίδια χρήματα αγοράζει κανείς την 488 Spider και του μένουν 127.670 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό.

Παράλληλα η Ferrari παρέλαβε τον τίτλο του «Αυτοκίνητου Επιδόσεων της Χρονιάς στην Κίνα» για την 812 Superfast, την οποία ψήφισε η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 29 μέλη.

Η Ferrari Portofino τροφοδοτείται από V8 Turbo κινητήρα 3.9 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 600 ίππων (7.500 σ.α.λ.). Της αρκούν μόλις 3,5 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα και 10,8 δευτ. για να φτάσει από 0-200 χλμ./ώρα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Η μεταλλική οροφή της αναδιπλώνεται εντός 14 δευτ., ενώ η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει, με χαμηλές όμως ταχύτητες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
488 Spider812 SuperfastFerrariPortofino

Related Articles

Μόνο με ρεύμα το Audi e-tron πήγε σε 10 χώρες σε μια μέρα

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσει για την εδραίωση της η ηλεκτροκίνηση είναι η αύξηση αυτονομίας των

Η MAN κατασκεύασε ηλεκτροκίνητο βαν

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε την MAN ως κατασκευάστρια εταιρία φορτηγών, λεωφορείων, βαν και πετρελαιοκινητήρων. Αυτή τη φορά ωστόσο κάνει την ανατροπή,

Έκλεψαν τους τροχούς μιας Porsche Panamera

Δε μπορούμε να φανταστούμε την απογοήτευση που αισθάνθηκε ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Porsche Panamera όταν την αντίκρυσε σε αυτή την