Breaking News

Το καπό της Porsche 911 έγινε γραφείο

Το καπό της Porsche 911 έγινε γραφείο

Αν δεν επαρκούν τα  χρήματά σας για να βάλετε την Porsche 911 στο γκαράζ, τότε μπορείτε να την έχετε στο γραφείο σας.

Βέβαια όχι ολόκληρη, καθώς μόνο το πίσω καπό που σκεπάζει τον κινητήρα του γερμανικού supercar έγινε κάλυμμα σε ένα κομψό γραφείο κατασκευασμένο από ξύλο αμερικάνικης καρυδιάς.

Το εν λόγω δημιούργημα οφείλεται στην εταιρεία 3 GJB 17, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων από τμήματα αυτοκινήτων. Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες το γραφείο διαθέτει επίσης πλευρικά συρτάρια, ενώ το καπό τις 911 είναι βαμμένο στην απόχρωση “Arctic Silver”.

Παράλληλα φέρει μηχανισμό ώστε να ανεβοκατεβαίνει και να καλύπτει την επιφάνεια του γραφείου. Μόλις τρία τέτοια γραφεία έχουν κατασκευαστεί με αφορμή την 70η επέτειο της Porsche.

Τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία από την RM Sotheby’s στο Porsche Experience Center που βρίσκεται στην Ατλάντα, με την τιμή του εν λόγω γραφείου να εκτιμάται ότι θα κυμανθεί από 17.200 έως 26.000 ευρώ.

Όσο δηλαδή μπορεί να κοστίζει και ένα καινούργιο αυτοκίνητο…



Related Articles

Πλαγιομετωπική με Toyota Hilux είχε αυτή η Lamborghini-Ποιος έφταιγε; (video)

To συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί-με μια δόση υπερβολής-ταξικό. Ο ιδιοκτήτης ενός πανάκριβου supercar προσπέρασε, παραβίασε προτεραιότητα και

Βρέθηκε αναποδογυρισμένη μια Lamborghini-αγνοείται ο οδηγός της (video)

Σενάριο ταινίας θυμίζει η μυστηριώδης υπόθεση της συγκεκριμένης κόκκινης Lamborghini Huracan. Οι Αρχές εντόπισαν την περασμένη Τετάρτη το ιταλικό supercar

Τράκαρε τρένο με Maserati και ο φταίχτης είναι ολοφάνερος! (video)

Αρκεί μια στιγμή απροσεξίας όταν οδηγείς, για να γίνει η ζημία ή ακόμα και η τραγωδία. Στο συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα