Breaking News

To Mercedes Sprinter διαπρέπει στη Βραζιλία

To Mercedes Sprinter διαπρέπει στη Βραζιλία

Σύμφωνα με την Mercedes το Sprinter ξεχωρίζει στην τοπική αγορά της Βραζιλίας, όπου διατίθεται από το 1997.

Είκοσι χρόνια μετά το γερμανικό βαν έχει σημειώσει 127.000 πωλήσεις στη χώρα του καφέ, ενώ θεωρείται το πιο επιτυχημένο στην κατηγορία του. Μάλιστα πριν από μια εβδομάδα το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας έκανε μια μεγάλη παραγγελία από την Mercedes ζητώντας 800 Sprinter, τα οποία  θα χρησιμοποιηθούν ως ασθενοφόρα στο στόλο των νοσοκομείων της χώρας.

Το Sprinter προσφέρεται σε έκδοση επιβατική, ως μικρό λεωφορείο και ως επαγγελματικό με επίπεδο χώρο φόρτωσης 3.5 έως 5 τόνων.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι παρά την κάμψη που παρουσιάζει η κατηγορία του Sprinter στη Βραζιλία, η Mercedes κατάφερε το πρώτο εννεάμηνο του 2017 να πουλήσει 5.200 επαγγελματικά οχήματα, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 55% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Παράλληλα το μερίδιο αγοράς της Mercedes αυξήθηκε από 9% σε 33,9%.


Tags assigned to this article:
MercedesSprinterΒραζιλία

Related Articles

Lada Niva με καρότσα φορτώνει μέχρι 800 κιλά

O σκληροτράχηλος χαρακτήρας του Lada Niva είναι ο λόγος, για τον οποίο εδώ και πολλά χρόνια «μάχεται» στα βουνά. Μάλιστα

Τα εργασιακά προσόντα του νέου Opel Combo

Η αυλαία για το νέο Opel Combo θα σηκωθεί στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο.

Αποκαλύφτηκε το εσωτερικό του νέου Mercedes Sprinter

Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρουσιάζουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του νέου Mercedes Sprinter, το οποίο θα αποκαλυφτεί και εξωτερικά