Breaking News

Στη σκληρή εργασία 50.000 Nissan Navara

Στη σκληρή εργασία 50.000 Nissan Navara

Περιφανή αισθάνεται για την εμπορική επιτυχία του Navara η Nissan, καθώς από το Νοέμβριο του 2015 οι πωλήσεις του στην Ευρώπη έχουν ξεπεράσει τις 50.000 μονάδες.

Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι το 2016 το Navara είχε λάβει τον τίτλο του «Διεθνούς Pickup της Χρονιάς». Σημειώνεται ακόμα ότι το μερίδιο αγοράς του από το 2015 έως το 2017 έχει αυξηθεί από το 11% στο 17%, παρότι το διάστημα αυτό πολλοί νέοι ανταγωνιστές εισήλθαν στην κατηγορία. Παράλληλα έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στις σημαντικές αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας.

Το αγοραστικό κοινό του μάλιστα σε ποσοστό 80% επιλέγει τις πλουσιότερες εκδόσεις N-Connecta και Tekna, ενώ το Navara διακρίνεται και για τον προηγμένο τεχνολογικό του εξοπλισμό που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα συστήματα “Intelligent Around View Monitor” και “Intelligent Emergency Braking”.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο X-Class της Μercedes βασίζεται στο Navara, από το οποίο παίρνει το σασί και τους κινητήρες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
NavaraNissan

Related Articles

Στις 7 Αυγούστου αποκαλύπτεται το νέο Kia Sonet

Αρκετοί θα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις 7 Αυγούστου, όταν η Kia θα παρουσιάσει το νέο της μικρό SUV.

Η Mercedes-AMG G63 για το βουνό και την πίστα (video)

Από τη γκάμα της νέας Mercedes G-Class δε θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία έκδοση AMG G63, η οποία μόλις

Θα μας κουφάνει η νέα ΒΜW M2 με αυτή την εξάτμιση! (video)

Όσοι έχουν ευαίσθητα αφτιά, καλύτερα να μην πατήσουν play στο παρακάτω video, καθώς η νέα BMW Μ2 ανεβάζει επικίνδυνα την