Breaking News

Mόνο δέκα από αυτά τα Isuzu D-Max θα κατασκευαστούν

Mόνο δέκα από αυτά τα Isuzu D-Max θα κατασκευαστούν

Στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία παρουσίασε η Isuzu τη νέα έκδοση Arctic Trucks AT35 Safir του D-Max.

Η νέα έκδοση του ιαπωνικού pickup έχει συλλεκτικό χαρακτήρα, καθώς η Isuzu θα κατασκευάσει μόνο δέκα αντίτυπα της, ενώ όλα θα είναι βαμμένα με τη χαρακτηριστική μπλε απόχρωση ονόματι “Sapphire Blue Mica”.

Σύμφωνα με τη Isuzu η νέα έκδοση βασίζεται στο αυτόματο διπλοκάμπινο D-Max Arctic Trucks AT35, ενώ τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της είναι τα Led φώτα στην οροφή και στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα, οι τροχοί των 17 ιντσών με off-road ελαστικά διαστάσεων 315/70 και η ψηλότερη ανάρτηση που αυξάνει αρκετά την απόσταση από το έδαφος.

Στο εσωτερικό τώρα εντοπίζουμε μαύρα δερμάτινα καθίσματα με μπλε λογότυπο Arctic Trucks στα προσκέφαλα των καθισμάτων, τιμόνι με επίπεδη βάση επενδυμένο με δέρμα και σουέτ, έγχρωμη οθόνη αφής 9 ιντσών που προβάλει εικόνα από την εμπρόσθια κάμερα, θύρα HDMI, ασύρματη φόρτιση για smartphones, ηχοσύστημα με 9 ηχεία και subwoofer.

Η τιμή του νέου D-Max Arctic Trucks AT35 Safir στην αγορά της Βρετανίας αγγίζει τα 52.190 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Arctic Trucks AT35D-MaxIsuzuνέα έκδοση

Related Articles

Πιο δυναμικό από ποτέ το Mitsubishi L200

Στην Ευρώπη το pickup της Mitsubishi είναι γνωστό με το όνομα L200, όμως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ, αποκαλείται Triton

Το πρώτο κινητό γυμναστήριο μέσα σε ένα VW Transporter (video)

Έχετε βάλει στόχο το 2019 να ξεκινήσετε γυμναστική; Κάντε το πράξη παρέα με το Volkswagen Transporter, ειδικά αν δε σας

Προϋπηρεσία 50 ετών της Mercedes στην Ιρλανδία

Μισό αιώνα ζωής συμπληρώνουν τα επαγγελματικά μοντέλα της Mercedes στους δρόμους της Ιρλανδίας. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία πριν από