Breaking News

Το εντυπωσιακό βυτιοφόρο ΜΑΝ TGS

Το εντυπωσιακό βυτιοφόρο ΜΑΝ TGS

Η εταιρεία διανομής πετρελαίου HOYER Petrolog αποφάσισε να προβεί στην αγορά συνολικά 89 βυτιοφόρων ΜΑΝ TGS 24.420s.

Εντός του Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των 14 πρώτων βυτιοφόρων ΜΑΝ TGS. Στόχος της HOYER Petrolog που έχει έδρα τη Βρετανία, είναι να αντικαταστήσει 75 παλιά της βυτιοφόρα, ώστε να κάνει πιο αποδοτικά τα δρομολόγια της προς 37 διαφορετικές τοποθεσίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο στόλος της HOYER Petrolog φτάνει τα 500 οχήματα. Η ίδρυση της έγινε το 1974, ενώ εκτός από πετρέλαιο μεταφέρει πίσσα, τρόφιμα, χημικά και αέριο.

Παράλληλα η HOYER Petrolog αποφάσισε να κάνει χρήση του προγράμματος “MAN Relax”, το οποίο της επιτρέπει για δυο χρόνια να πραγματοποίει σέρβις, αλλαγή λιπαντικών και λαμπτήρων για τα επόμενα 300.000 χλμ. Βέβαια όλα τα βυτιοφόρα ΜΑΝ TGS καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών και 450.000 χλμ.



Related Articles

Δείτε πως καθαρίζουν τις πόλεις τα φορτηγά της DAF (video)

Με διαφόρων τύπων φορτηγά της η DAF φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια να διατηρεί τις πόλεις καθαρές. Με αφορμή λοιπόν

O τράκτορας της Ford που εμπνεύστηκε από τον Ironman

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει η Ford στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο, καθώς εκεί πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα

Μικρή άνοδος στις πωλήσεις καινούργιων φορτηγών το Μάρτιο στην Ελλάδα

Ενώ η αγορά καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων στη χώρα μας το Μάρτιο έκλεισε με πτώση -13,9%, στα καινούργια φορτηγά καταγράφηκε μια