Breaking News

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με Ford Fiesta που πέρασε κόκκινο φανάρι (video)

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με Ford Fiesta που πέρασε κόκκινο φανάρι (video)

Ο οδηγός ενός pickup βρισκόταν από τους πρώτους στο φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο, ωστόσο σχεδόν αμέσως αφότου ξεκίνησε εμβολίστηκε από ένα Ford Fiesta.

To παρακάτω video που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα του pickup αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι μοναδικός υπαίτιος για το τρακάρισμα ήταν ο οδηγός του μπλε Fiesta, καθώς παραβίασε με ταχύτητα το δικό του ερυθρό σηματοδότη.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με δύναμη πλαγιομετωπικά με το κόκκινο pickup. Αμφότερα τα εμπλεκόμενα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ διακρίνουμε ότι στο Fiesta ενεργοποιήθηκαν οι πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας. Για λίγα χιλιοστά γλύτωσε από το Fiesta ένα λευκό Jeep, το οποίο βρισκόταν αριστερά του pickup στο φανάρι.

Το εν λόγω τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 15 Απριλίου σε δρόμο της  Πενσιλβανίας. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του Fiesta δε μπορούσε να τους απαντήσει σε απλές ερωτήσεις, ενώ βγήκαν ένα κουτί με χάπια στο κάθισμα.

Ο ίδιος τους απάντησε ότι είναι διαβητικός. Τώρα αν αυτό συνδέεται με το ατύχημα του θα το διερευνήσουν οι αρμόδιοι….


Tags assigned to this article:
FiestaFordpickupσύγκρουση

Related Articles

Αττική Οδός: Ποιο σημείο της έκλεισε, για ποιο λόγο και για πόσες ώρες;

Άσκηση Πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα διεξαχθεί στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού, από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου

Μοτοσικλετιστής πέφτει πίσω από ένα Ford Focus ST (video)

Κακή ανάμνηση θα έχει σίγουρα ο αναβατής μιας παλιάς μοτοσικλέτας  από το πίσω τμήμα του Ford Focus ST, καθώς το

Έκρυψαν 1.156 γραμμάρια κοκαΐνης στο ταμπλό του αυτοκινήτου (video)

Εγκληματική οργάνωση εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της εγκληματικής