Breaking News

Με ρομπότ που αναγνωρίζει τους επιβάτες το νέο Aiways U7 Ion

Με ρομπότ που αναγνωρίζει τους επιβάτες το νέο Aiways U7 Ion

Οι περισσότεροι προφανώς δε γνωρίζετε την κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Aiways, ωστόσο διαβάζοντας για το νέο της μοντέλο, U7 Ion Concept, που έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι της Σαγκάης, μάλλον θα σας μείνει στη μνήμη. Τα

ο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου U7 Ion είναι ότι μέσα στην καμπίνα του φιλοξενεί ένα ρομπότ το οποίο είναι τοποθετημένο σε μια ράγα στην οροφή ώστε να μετακινείται αυτόματα, ενώ έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει τους επιβάτες και να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

Εντός του νέου U7 Ion υπάρχουν συνολικά 12 οθόνες, τις οποίες συναντάμε στο τιμόνι, στην κεντρική κονσόλα και στο πτυσσόμενο πίσω τραπεζάκι, που αναπτύσσεται μέσα από μια συρόμενη κονσόλα.

Οι πόρτες του νέου U7 Ion ανοίγουν με αντίθετη φορά η μια από την άλλη και αποκαλύπτουν την καμπίνα των 2+2 καθισμάτων, καθώς επίσης και την απουσία κεντρικής κολόνας. Πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων υπάρχει ένα ενιαίο έδρανο. Παρατηρήστε ακόμα ότι τα καθίσματα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων περιστρέφονται και η γυάλινη πανοραμική οροφή προσφέρει άπλετο φως.

Βγαίνοντας έξω από το U7 Ion παρατηρούμε την απουσία πλευρικών καθρεπτών, τις εντοιχισμένες χειρολαβές στις θύρες, τη λεπτή Led στενόμακρη λωρίδα στη βάση του εμπρός καπό και τις μεγάλες ζάντες.


Tags assigned to this article:
AiwaysU7 Ion Conceptρομπότ

Related Articles

Το GMC Sierra 2500HD καταδρομέας στα χιόνια

Τώρα το χειμώνα οι φανατικοί της οδήγησης πρέπει να βρουν ένα διαφορετικό τρόπο να ξεδίνουν, καθώς ο χιονιάς δεν τους

Πατήστε play και οδηγήστε το Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo

Σταθμευμένο μέσα στο νέο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport βρίσκεται το Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo, το οποίο θα

H Toyota θα πάει στη Σελήνη με αυτό το όχημα (video)

To συγκεκριμένο νέο όχημα της Toyota δεν πρόκειται να το δείτε πότε από κοντά, καθώς δεν πρόκειται να πατήσει στη