Breaking News

Ο τροχονόμος που μοιράζει κλήσεις με ευχές και συμβουλές (video)

Ο τροχονόμος που μοιράζει κλήσεις με ευχές και συμβουλές (video)

Σίγουρα όσοι βρήκαν τις συγκεκριμένες κλήσεις στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους όχι μόνο δε λαχτάρησαν, αλλά χαμογέλασαν, καθώς τις διάβαζαν.

Αυτό διότι ούτε χρηματικό επιβάλλονταν, αλλά ούτε οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος τους είχαν αφαιρεθεί. Πάνω στις κλήσεις λοιπόν αντίκρισαν ζωγραφισμένες χαμογελαστές φάτσες (τα λεγόμενα emoji που χρησιμοποιούμε στα ηλεκτρονικά μας γραπτά μηνύματα), ευχές που έγραφαν να περάσετε καλά, να φοράτε πάντα ζώνες ασφαλείας, να μην τρέχετε, μην πίνετε και οδηγείτε και καλό Πάσχα με ασφάλεια.

Προφανώς οι εν λόγω κλήσεις δεν ήταν αληθινές, αλλά αποτέλεσαν μέρος του σεναρίου στο χιουμοριστικό video που δημιούργησε η Ελληνική Αστυνομία ώστε ευχηθεί καλό Πάσχα στους εκδρομείς. Τα γυρίσματα έγιναν σε επαρχιακό σκηνικό, ενώ το video έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες views.



Related Articles

Επιχείρηση της Τροχαίας για τις κόντρες-Πού έκανε έφοδο και πόσες παραβάσεις εντόπισε;

Για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής μπήκαν οι άκρως επικίνδυνοι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας που διοργανώνονται σε δημόσιους

Αστυνομικός πέφτει σε σιντριβάνι μετά από σύγκρουση που προκάλεσε Δήμαρχος (video)

Αξέχαστη θα μείνει αυτή η υπηρεσία στον αστυνομικό που είχε την ατυχία να βρίσκεται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Έδεσε το καπό με σχοινί και προκάλεσε καραμπόλα (video)

Μια σειρά αλυσιδωτών ατυχών γεγονότων ήταν η αιτία μιας καραμπόλας. Φως κάτω από συνθήκες που έγινε το τροχαίο ατύχημα ρίχνει