Breaking News

Σε ποιο νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες βοήθησε η Mercedes X-Class; (video)

Σε ποιο νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες βοήθησε η Mercedes X-Class; (video)

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται, επομένως το γεγονός ότι η μέγιστη κατακόρυφη κάθοδος από βουνό με mountain ποδήλατο σε 24 ώρες έχει επιτευχθεί καλύπτοντας 32.796 μέτρα υψόμετρο, έπρεπε να αντιμετωπιστεί μόνο ως μια σπουδαία πρόκληση.

Έτσι λοιπόν το είδαν οι επαγγελματίες αναβάτες ποδηλάτων mountain, Amir Kabbani και Patrick Schweika, αποφασίζοντας να καταρρίψουν το υφιστάμενο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Τι ακριβώς έκαναν;

Στο Bike Park που βρίσκεται στην Αυστρία μέσα σε μια μέρα κατέβηκαν το υψόμετρο των 1,074,75 μέτρων όσο το δυνατόν συχνότερα, καλύπτοντας τη μεγαλύτερη δυνατή υψομετρική απόσταση. Τελικά κατάφεραν να σημειώσουν νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες καλύπτοντας συνολικά 40.840,5 μέτρα υψόμετρο.

Στο εγχείρημα τους αυτό σημαντική ήταν η συμβολή της X-Class, το πρώτο pickup της Mercedes, καθώς μετά από κάθε κάθοδο παραλάμβανε τους αναβάτες, τα ποδήλατα τους φορτώνονταν στην καρότσα και έπειτα τους ανέβαζε πάλι γρήγορα στο σημείο εκκίνησης.



Related Articles

Άνοδος στις πωλήσεις φορτηγών και πτώση στα λεωφορεία το Νοέμβριο

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ το Νοέμβριο του 2018 στην Ελλάδα πουλήθηκαν 655 καινούργια φορτηγά

Αποκαλύφτηκε το εσωτερικό του νέου Mercedes Sprinter

Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρουσιάζουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του νέου Mercedes Sprinter, το οποίο θα αποκαλυφτεί και εξωτερικά

Το πρώτο κινητό γυμναστήριο μέσα σε ένα VW Transporter (video)

Έχετε βάλει στόχο το 2019 να ξεκινήσετε γυμναστική; Κάντε το πράξη παρέα με το Volkswagen Transporter, ειδικά αν δε σας