Breaking News

Τα φορτηγά της Volvo που κάνουν ετησίως 224 φορές το γύρο του κόσμου (video)

Τα φορτηγά της Volvo που κάνουν ετησίως 224 φορές το γύρο του κόσμου (video)

Δέος προκαλούν τα θηριώδη φορτηγά Volvo FH16, όχι μόνο λόγω των επιβλητικών τους διαστάσεων, αλλά και εξαιτίας των αριθμών που αφορούν την εργασία τους.

Ο λόγος για τα 25 φορτηγά Volvo FH16 της σουηδικής εταιρείας εξορύξεων Kaunis Iron. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video τα συγκεκριμένα φορτηγά μεταφέρουν δυο τόνους  σιδηρομεταλλεύματος το χρόνο, εργάζονται επτά μέρες την εβδομάδα σε 24ωρη βάση, έχουν χωρητικότητα 90 τόνων, διανύει το καθένα 360.000 χλμ. το χρόνο που ισοδυναμεί συνολικά για όλα τα φορτηγά με 224 γύρους του κόσμου ετησίως.

Η εταιρεία Kaunis Iron δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από τα Volvo FH16 των 750 ίππων, καθώς έχουν αρκετά καλή μέση κατανάλωση καυσίμου, είναι πολύ σταθερά και  είναι τεχνολογικά προηγμένα. Μια από τους οδηγούς των Volvo FH16 τα εκθειάζει για την άνεση που προσφέρουν πίσω από το τιμόνι, ενώ ισχυρίζεται ότι η επαφή μαζί τους είναι εθιστική.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ηλεκτρικό και διώροφο το νέο λεωφορείο της Hyundai

Πέρα από τα επιβατικά της μοντέλα η Hyundai επιδεικνύει και τις ικανότητες της στην κατασκευή προηγμένων τεχνολογικά λεωφορείων. Στην Έκθεση

Καταργείται η Mercedes με καρότσα

To 2017 η Mercedes επιχείρησε να συστήσει μια νέα κατηγορία οχημάτων, αυτή των πολυτελών pickup, με το λανσάρισμα της νέας

Το Isuzu D-Max Fury έχει μανία με το στυλ

Τι και αν είναι pickup το Isuzu D-Max «πιστεύει» ότι πρέπει να ξεχωρίζει με την εμφάνιση του και για το