Breaking News

Ακόμα πιο σπορ το Fiat 124 Spider στη νέα του έκδοση

Ακόμα πιο σπορ το Fiat 124 Spider στη νέα του έκδοση

Η Fiat γνωρίζει μάλλον καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία πως να δημιουργεί νέες εκδόσεις για τα μοντέλα της όταν θέλει να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον γύρω από αυτά.

Αυτή τη φορά η ιταλική εταιρεία εμπνεύστηκε τη νέα έκδοση Urbana για το roadster της γκάμας της, το 124 Spider.  Σύμφωνα με τη Fiat η νέα έκδοση προσδίδει περισσότερο στυλ και πιο σπορ εικόνα. Από τη μοναδική φωτογραφία του νέου 124 Spider Urbana Edition που δόθηκε στη δημοσιότητα παρατηρούμε ότι διαθέτει προβολείς ομίχλης, μαύρα γυαλιστερά καλύμματα πλευρικών καθρεπτών και ασορτί πλέγμα μάσκας που δημιουργούν αντίθεση με το γκρι αμάξωμα, ενώ πατάει σε μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με διαμαντένιο φινίρισμα.

Η Fiat αναφέρει ακόμα ότι στο εσωτερικό του υπάρχουν ματ γκρι πινελιές, δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, στον πίνακα οργάνων και στο ταμπλό. Το νέο 124 Spider Urbana Edition τροφοδοτείται από τον τετρακύλινδρο MultiAir Turbo βενζινοκινητήρα των 1.4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 162 ίππους και 250 Nm ροπής, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με 6 σχέσεων μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

Το επιπλέον κόστος για τη νέα έκδοση Urbana, η οποία βασίζεται στην Classica, είναι περίπου 878 ευρώ και η τελική τιμή διαμορφώνεται κοντά στα 23.000 ευρώ. Η πρεμιέρα του νέου 124 Spider Urbana Edition θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.


Tags assigned to this article:
124 Spider Urbana EditionFiatνέα έκδοση

Related Articles

Γιατί σταματά η παραγωγή του Range Rover Evoque Coupe;

Την απόφαση να διακόψει την παραγωγή του Evoque με coupe αμάξωμα από το 2019 έλαβε η Range Rover. Ο λόγος

Αναστήθηκε μετά από 20 χρόνια το Honda S2000 (video)

Αν ανήκετε στη μεγάλη ομάδα των φανατικών οπαδών του εμβληματικού Honda S2000, τότε τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Η Honda

Τέλος τα Μini που κινούνται με καύσιμο!

Δυο δεκαετίες ζωής συμπληρώνει φέτος ένα από τα πιο φινετσάτα μοντέλα, το Mini. H παραγωγή του ξεκίνησε στις 26 Απριλίου