Breaking News

Το Volkswagen Atlas τώρα και πενταθέσιο

Το Volkswagen Atlas τώρα και πενταθέσιο

Συνήθως ένα SUV μοντέλο πρώτα λανσάρεται με πενταθέσια διάταξη καθισμάτων και αργότερα με επταθέσια ή τουλάχιστον προσφέρεται από την αρχή και με τις δυο αυτές επιλογές.

Στην περίπτωση όμως του Volkswagen Atlas συμβαίνει το αντίθετο, καθώς το SUV της γερμανικής εταιρία που διατίθεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, έκανε ντεμπούτο ως επταθέσιο και τώρα θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Σαλόνι της Νέας Υόρκης και ως πενταθέσιο.

Σύμφωνα με την Volkswagen η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Σατανούγκα του Τενεσί, όπου συναρμολογείται και το Passat. Θα χρησιμοποίει τη γνωστή πλατφόρμα MQB, ενώ όπως και το πενταθέσιο Atlas είναι σχεδιασμένο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της αμερικάνικης αγοράς.

Στο εργοστάσιο που προαναφέραμε η Volkswagen έχει επενδύσει ήδη 900 εκατομμύρια δολάρια για την επέκταση του, ώστε να κατασκευάζεται εκεί το Atlas, ενώ θα «ρίξει» 340 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον για την παραγωγή του πενταθέσιου μοντέλου.

Από το σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα διακρίνουμε ότι το εμπρός τμήμα του πενταθέσιου Atlas έχει επιθετικότερη σχεδίαση σε σύγκριση με το επταθέσιο, η οροφή του έχει μικρή κλίση και οι πίσω κολόνες είναι σχήματος “C”.



Related Articles

Ηλεκτρικό το νέο Suzuki Jimny! Πρώτα θα φορτίζει και μετά θα ανεβαίνει στα βουνά

Στην πρίζα σκοπεύει να βάλει η Suzuki το δημοφιλές Jimny, καθώς το σκληροτράχηλο μικρό SUV θα μεταλλαχτεί στο μέλλον σε

Με τουβλάκια Lego η διαφήμιση του Chevrolet Silverado (video)

Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας “The Lego Movie 2: The Second Part” εμφανίζονται στη διαφήμιση του νέου Chevrolet Silverado. Ο

Το ιδανικό Lexus για όσους έχουν πολυτελή θαλαμηγό

Απόβαση στην Ευρώπη ετοιμάζεται να κάνει το νέο Lexus LC Convertible, το οποίο αρχικά θα λανσαριστεί στη συλλεκτική έκδοση ονόματι