Breaking News

Κίτρινο βέλος που σκίζει την άσφαλτο η νέα Mercedes CLA 35 (video)

Κίτρινο βέλος που σκίζει την άσφαλτο η νέα Mercedes CLA 35 (video)

Ο «θρόνος» στη γκάμα της Mercedes CLA έχει πλέον καταληφθεί από τη νέα CLA 35, μέχρι βέβαια να εκθρονιστεί από την επερχόμενη CLA 45.

Οπτικά η νέα CLA 35 «βγάζει μάτι» με τη φανταχτερή κίτρινη απόχρωση της, τη μαύρη οροφή που σχηματίζει διχρωμία, τους μεγαλύτερους αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα, τον πίσω διαχύτη, τις δυο χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και τις αεροδυναμικά βελτιωμένες ζάντες αλουμινίου των 18 ή 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό της κυριαρχούν οι δυο μεγάλες οθόνες του ψηφιακού πίνακα οργάνων και του συστήματος πολυμέσων, οι κόκκινες ραφές, οι ασορτί ζώνες ασφαλείας και το τριάκτινο τιμόνι με την επίπεδη βάση.

Κάτω από το εμπρός καπό της «αναπνέει» ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας, ο οποίος παράγει 306 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

Βλέποντας τις επιδόσεις της νέας CLA 35 εντυπωσιαζόμαστε από την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,9 δευτ. και την τελική ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα, ενώ ταυτόχρονα αναμένουμε με δέος την ακόμα πιο ισχυρή CLA 45.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία η νέα CLA 35 διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης της AMG, ενισχυμένα φρένα με δίσκους 350 χλστ. εμπρός και 330 χλστ. πίσω, προσαρμοζόμενη ανάρτηση με αλουμινένια εξαρτήματα και τρία προγράμματα λειτουργίας για άνεση και πιο σπορ οδήγηση.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας CLA 35 θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης, ενώ στην Ευρώπη θα φτάσει τον Αύγουστο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
CLA 35CLA 45Mercedes

Related Articles

Mercedes σχηματίζει το λογότυπο της Audi! (videos)

Στο παρακάτω video θα δείτε μια Mercedes C63 να κάνει donuts σηκώνοντας λευκά σύννεφα καπνού από την έντονη τριβή των

Βελτιωμένο Ford Fiesta ST αποδίδει 245 ίππους (video)

Η ισχυρότερη έκδοση ST του Ford Fiesta έγινε ακόμα πιο δυνατή, χάρη στο βρετανικό βελτιωτικό οίκο Puma Speed, ο οποίος

Το ταχύτερο επταθέσιο SUV είναι το Skoda Kodiaq RS (video)

Τον τίτλο αυτό κατέκτησε το νέο Skoda Kodiaq RS, καθώς σημείωσε στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκινγκ μήκους 20.8 χλμ. το