Breaking News

Αξεσουάρ από την Hyundai για το i30N

Αξεσουάρ από την Hyundai για το i30N

Το πρώτο μοντέλο επιδόσεων της Hyundai, το νέο i30N, μπορεί να κάνει ακόμα πιο σκληροπυρηνική την εξωτερική του εμφάνιση.

Αυτό χάρη στα αξεσουάρ που του προσφέρει η κορεάτικη εταιρία μέσα από το νέο πακέτο ονόματι “N-thusiast Parts”, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Τι περιλαμβάνει αυτό; Μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών της OZ Racing 10 ακτίνων με το κεντρικό καπάκι που φέρει το λογότυπο “N” και είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα. Σύμφωνα με την Hyundai οι εν λόγω ζάντες είναι ελαφρύτερες κατά 4 κιλά, ενώ η τιμή τους στην αγορά της Γερμανίας διαμορφώνεται στα 1.916 ευρώ. Παράλληλα μπορούν να «ντυθούν», αν το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, με ελαστικά Pirelli P Zero Trofeo Rs διαστάσεων 235/35, τα οποία κοστίζουν 3.100 ευρώ.

Στη λίστα υπάρχουν επίσης τακάκια με μεγαλύτερα φρένα αξίας 349 ευρώ το κάθε σετ εμπρός-πίσω, ελαφρύτερα κατά 7 κιλά, μπάκετ δερμάτινα καθίσματα της Recaro με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων και βελούδινα πατάκια.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου πακέτου N-Thusiast Parts θα πραγματοποιηθεί στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Έσσεν.



Related Articles

Ένα ιδιαίτερο Ρεκόρ Γκίνες έκανε το Abarth 124 Spider

Μια σημαντική καταχώρηση στο βιογραφικό του κάνει το Abarth 124 Spider, καθώς πλέον είναι κάτοχος ενός Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες. Αυτό

Αλεύρωσαν BMW ως διαμαρτυρία για την κλιματική κρίση

Στο στόχαστρο ακτιβιστών μπήκε μια BMW Μ1, την οποία μάλιστα είχε ζωγραφίσει ο Άντι Γουόρχολ. Πρόκειται για ένα μοντέλο της

Για πρώτη φορά cabrio Toyota Yaris με 261 ίππους!

Πριν από μερικές μέρες σας παρουσιάσαμε την κορυφαία έκδοση GR του νέου Yaris, ενώ τώρα σας το συστήνουμε και με