Breaking News

Το νέο Volkswagen Atlas Basecamp Concept είναι ένα εξοχικό στο βουνό

Το νέο Volkswagen Atlas Basecamp Concept είναι ένα εξοχικό στο βουνό

Στην αγορά της Αμερικής η Volkswagen προσφέρει το μεγάλο SUV Atlas, για το οποίο δημιούργησε μια νέα άκρως περιπετειώδη έκδοση.

Τα νέο Atlas Basecamp Concept θα κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Σαλόνι της Νέας Υόρκης, ενώ θα δώσει το «παρών» και στην Έκθεση SEMA 2019. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το νέο Atlas Basecamp Concept θα ανοίξει νέα μονοπάτια σε όσους αναζητούν δράση στο βουνό.

Είναι βαμμένο με τη γκρι απόχρωση ονόματι “Platinum Gray”, ενώ φέρει πορτοκαλί πινελιές στη μάσκα και στους πλευρικούς καθρέπτες. Πατάει σε μαύρες ζάντες 17 ιντσών της fifteen52, οι οποίες ντύνονται με ελαστικά παντός εδάφους διαστάσεων 265/70.

Στην οροφή του υπάρχει σχάρα με Led φώτα εμπρός-πίσω, ενώ πάνω της υπάρχουν βάσεις για τη φόρτωση ποδηλάτων. Παράλληλα το νέο Atlas Basecamp Concept ενσωματώνει body kit της Air Design και νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση του από το έδαφος κατά 3,81 εκ.

Κάτω από το εμπρός καπό του υπάρχει ο VR6 κινητήρας των 3.6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 280 ίππους, ενώ συνδυάζεται με  αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο μικρό τροχόσπιτο HIVE EX, το οποίο ρυμουλκεί το Atlas Basecamp Concept. Χρησιμοποιεί ίδιους τροχούς και ελαστικά, έχει και αυτό σχάρα για τη μεταφορά ποδηλάτων, από την οροφή του επεκτείνεται τέντα, στο εσωτερικό του συναντάμε μεγάλο κρεβάτι, κουζινίτσα, σόμπα, νεροχύτη και ψυγείο/καταψύκτη που μπορεί να λειτουργήσει με μια προαιρετική μπαταρία 12 Volt. Σημειώστε ακόμα ότι συνοδεύεται από δεξαμενή νερού, φορητή τουαλέτα και ντους.



Related Articles

Το Skoda που κινούνταν με ανθρώπινο αίμα (video)

Ακούγεται ανατριχιαστικός ο παραπάνω τίτλος, ωστόσο έχει υπάρξει μοντέλο της Skoda, το οποίο αντί για καύσιμο χρησιμοποιούσε ανθρώπινο αίμα. Την

Πίνακα οργάνων με ολόγραμμα έχει το νέο Audi RSQ e-tron (video)

Το νέο πρωτότυπο supercar της Audi ονομάζεται RSQ e-tron, ενώ μέσα από τις παρακάτω επίσημες φωτογραφίες και το video που

Το Hyundai Elevate θα μπορεί να περπατά

Με μια καινοτομία στις «αποσκευές» της θα φτάσει η Hyundai στη φετινή Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Αγαθών (CES 2019) που θα διοργανωθεί από