Breaking News

Το Audi που κινείται στο έδαφος και πετάει στον αέρα (video)

Το Audi που κινείται στο έδαφος και πετάει στον αέρα (video)

Δεν είναι μόνο το PAL-V Liberty στο Σαλόνι της Γενεύης που παρουσιάζεται ως ιπτάμενο αυτοκίνητο, αλλά και το Audi PopUp. Next.

Η γερμανική εταιρία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους συνεργάστηκε με την Airbus και την Italdesign για τη δημιουργία του PopUp. Next, το οποίο προσγειώθηκε στην ελβετική πόλη.

Αποτελεί εξέλιξη του προηγούμενου ίδιας φιλοσοφίας Pop.Up, ενώ απαρτίζεται από ένα μικρό διθέσιο αυτοκίνητο και πάνω στην οροφή του προσαράζεται κάτι που μοιάζει με τεράστιο drone διαθέτοντας τέσσερις κυκλικούς θύλακες. Μέσα στον καθένα υπάρχουν δυο έλικες ελικοπτέρου, συνολικά δηλαδή λειτουργούν οχτώ έλικες, ενώ ο καθένας γυρίζει χάρη σε ηλεκτροκινητήρα 26 ίππων που τροφοδοτείται από μπαταριές 70 kWh. Η συνολική ισχύς φτάνει τους 214 ίππους.

Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει στον αέρα το PopUp. Next είναι 120 χλμ./ώρα, ενώ μετά από 31 χλμ. χρειάζεται να προσγειωθεί για φόρτιση που διαρκεί 15 λεπτά.

Τώρα στο έδαφος το μικρό αυτοκίνητο διαθέτει δυο ηλεκτροκινητήρες και μπαταρίες 15 kWh, έχει ισχύ 80 ίππους, τελική ταχύτατα 100 χλμ./ώρα, μπορεί να κινηθεί αυτόνομα, ενώ με μια μόνο φόρτιση διανύει 130 χλμ.

Δείτε στο παρακάτω video πως θα μπορούσε να λειτουργήσει το PopUp. Next στην πόλη του μέλλοντος.



Related Articles

Δείτε σπιθαμή προς σπιθαμή τη νέα Skoda Octavia (videos)

Πρεμιέρα έκανε η νέα Octavia σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα της Skoda, στην Πράγα της Τσεχίας. Μέσα

Η SEAT πέτυχε 38.900 πωλήσεις τον Ιούλιο

Με χαμόγελο αποχαιρέτησε η SEAT τον Ιούλιο, καθώς και αυτός ο μήνας έκλεισε με άνοδο πωλήσεων. Πιο αναλυτικά, σε σύγκριση

Επιστρέφει ηλεκτροκίνητη η Saab;

Επειδή μάλλον θα έχετε χάσει επαφή με το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την Saab, ας κάνουμε μια