Breaking News

Σε μια μέρα πουλήθηκαν 4.190 Jeep Gladiator αξίας άνω των 54.000 ευρώ

Σε μια μέρα πουλήθηκαν 4.190 Jeep Gladiator αξίας άνω των 54.000 ευρώ

Sold out σε μόλις 24ωρες έγιναν τα πρώτα Jeep Gladiator Launch Edition, καθώς η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία το πρώτο pickup στην ιστορία της διατέθηκε αρχικά σε μόλις 4.190 αντίτυπα, ενώ η τιμή του άγγιξε τα 54.140 ευρώ.

Ο εν λόγω αριθμός διάθεσης των πρώτων Gladiator Launch Edition δεν είναι τυχαίος, καθώς παραπέμπει στον ταχυδρομικό κώδικα 419 του Τολέδο στο Οχάιο, όπου κατασκευάζεται  το Gladiator.

Όσοι πρόλαβαν να αποκτήσουν ένα από τα Gladiator Launch Edition μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό “Find Your Freedom” της Jeep. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να φτιάξουν ένα προσωπικό video μαζί με το νέο τους Gladiator. Τα εν λόγω video θα αξιολογηθούν από τη Jeep και το βετεράνο του αμερικανικού στρατού Νόα Γκαλογουέι, ο οποίος έχει χάσει στον πόλεμο το  αριστερό του χέρι, αλλά όπως θα δείτε παρακάτω αυτό δεν τον εμποδίζει να οδηγεί το Gladiator.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα λάβει δώρο έναν ετήσιο μισθό αξίας 89.000 ευρώ, ώστε να μπορεί να δραπετεύσει για αρκετό καιρό με το νέο Gladiator σε περιπετειώδεις διαδρομές.

Να πούμε ακόμα ότι το Gladiator Launch Edition τροφοδοτείται από V6 βενζινοκινητήρα Pentastar 3.6 λίτρων, απόδοσης 285 ίππων και 352 Nm ροπής, ο οποίος συνοδεύεται από μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο ή προαιρετικά από αυτόματο 8 σχέσεων.


Tags assigned to this article:
Gladiator Launch EditionJeep

Related Articles

Κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια μέσα στο νέο Volkswagen Caddy Beach

Ανήκετε σε αυτούς που φοβούνται να εμπιστευτούν ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια για τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές, λόγω της πανδημίας;

Σε κάθε έδαφος κατασκηνώνει το Mitsubishi Delica D:5 Terrain

Επιλέξτε έναν ορεινό προορισμό, μια λίμνη,  μια απομακρυσμένη παραλία ή ένα δάσος για να κατασκηνώσετε και το Mitsubishi Delica D:5

Μεγάλη ζήτηση για το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200

Την εμπορική επιτυχία του αναβαθμισμένου και αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200 γιορτάζει η Nissan, καθώς οι πωλήσεις του στην Ευρώπη από