Breaking News

Αυτό είναι το παλαιότερο εν ενεργεία φορτηγό της DAF (video)

Αυτό είναι το παλαιότερο εν ενεργεία φορτηγό της DAF (video)

Τι και αν έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που το φορτηγό DAF 2100 ξεκίνησε να εργάζεται, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κολλάει ένσημα.

Ανήκει στον Ιρλανδό κτηνοτρόφο Τζον Τάρεντ, ο οποίος το αγόρασε στις 8 Μαρτίου του 1984 και από τότε έγινε αχώριστος συνεργάτης του. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video είναι το πολύτιμο εργαλείο του για τη μεταφορά των αγελάδων του.

Δηλώνει ότι απολαμβάνει την οδήγηση του, περισσότερο και από το επιβατικό του αυτοκίνητο, καθώς είναι αρκετά άνετο, ενώ πότε μέχρι τώρα δεν του έχει παρουσιάσει μηχανική βλάβη. Παράλληλα τονίζει πόσο εύκολες είναι ακόμα οι αλλαγές των ταχυτήτων στο μηχανικό κιβώτιο του φορτηγό του.

Τέλος, απευθύνει δημόσια πρόταση σε όποιον έχει παλιότερο από το δικό του φορτηγό της DAF ακόμα εν ενεργεία να το παρουσιάσει. H DAF αναζητά ανάλογες ιστορίες και φωτογραφίες από φορτηγά της που έχουν κατασκευαστεί τη δεκαετία του ΄90, ΄80 και ΄70 ή παλαιότερα, ώστε να δημοσιοποιήσει το υλικό στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.


Tags assigned to this article:
DAF 2100παλιό φορτηγό

Related Articles

Στη σκληρή εργασία 50.000 Nissan Navara

Περιφανή αισθάνεται για την εμπορική επιτυχία του Navara η Nissan, καθώς από το Νοέμβριο του 2015 οι πωλήσεις του στην

Το πάει το γράμμα το φορτηγό StreetScooter Work XL

Κυριολεκτική σημασία έχει ο παραπάνω τίτλος, καθώς το νέο StreetScooter Work XL θα ενταχτεί στο στόλο οχημάτων των γερμανικών ταχυδρομείων.

Τα Scania φορτηγά που τροφοδοτούν τα McDonald’s δε μολύνουν την ατμόσφαιρα

Την «όρεξη» άνοιξαν τα γνωστά ταχυφαγεία McDonald’s στη Scania, ώστε να δράσει πιο ενεργά υπέρ του περιβάλλοντος. Έτσι λοιπόν οι