Breaking News

Αν έχετε τη McLaren 650S προσέχετε όταν κατεβαίνετε σε υπόγεια πάρκινγκ

Αν έχετε τη McLaren 650S προσέχετε όταν κατεβαίνετε σε υπόγεια πάρκινγκ

Την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να σταθμεύσει στο εν λόγω υπόγειο πάρκινγκ πρέπει να μετάνιωσε ο οδηγός αυτής της λευκής McLaren 650S.

Όταν έφτασε στο τέλος της ράμπας που οδηγούσε στο χώρο στάθμευσης η έντονη κλίση του δρόμου είχε ως αποτέλεσμα το κάτω τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα να σπάσει.

Ίσως ο οδηγός δεν κινούνταν με την απαραίτητη χαμηλή ταχύτητα, ώστε να περάσει ανεπαίσθητα από το σημείο αυτό ή είχε ξεχάσει να χρησιμοποιήσει το σύστημα που ανυψώνει κατά 40 χλστ. το εμπρός τμήμα, για περάσματα από ανάλογα σημεία.

Υπάρχει όμως ακόμα μια εξήγηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συγκεκριμένη 650S που κατοικεί στην πόλη Τιαντζίν της Κίνας δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τι εννοούμε; Ότι έχουν τοποθετηθεί στο αμάξωμα της πρόσθετα ένθετα, ώστε να την κάνουν να μοιάζει οπτικά με την 650S, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια MP4-12C.

Την άποψη αυτή ενισχύει το πίσω τμήμα της που είναι καλυμμένο, ενώ στην πραγματική 650S υπάρχει τζάμι πάνω από το «διαμέρισμα» του κινητήρα. Επίσης μάλλον για αυτό έσπασε τόσο εύκολα το κάτω τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα, καθώς δεν είναι το αυθεντικό της McLaren.


Tags assigned to this article:
650SMcLarenMP4-12CΚίνα

Related Articles

Βρέθηκε αναποδογυρισμένη μια Lamborghini-αγνοείται ο οδηγός της (video)

Σενάριο ταινίας θυμίζει η μυστηριώδης υπόθεση της συγκεκριμένης κόκκινης Lamborghini Huracan. Οι Αρχές εντόπισαν την περασμένη Τετάρτη το ιταλικό supercar

H στιγμή που ανοίγουν οι αερόσακοι μιας Ferrari 812 Superfast (video)

Απειρία, άγνοια κινδύνου και παρορμητισμός είναι οι λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν προσπαθούμε να περιγράψουμε τον οδηγό της

Χειρωνακτική εργασία 127 ωρών για να κατασκευαστεί μια Bentley (video)

Η παραγωγή ενός αυτοκινήτου στα σύγχρονα εργοστάσια πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της με τη χρήση προηγμένων ρομπότ. Αυτό ωστόσο δεν