Breaking News

Με 176 Led φώτα η καμπίνα της Rolls-Royce Wraith Luminary Edition

Με 176 Led φώτα η καμπίνα της Rolls-Royce Wraith Luminary Edition

Το τμήμα εξατομίκευσης της Rolls-Royce έχει δημιουργήσει τόσες πολλές ειδικές εκδόσεις που πραγματικά απορεί κάνεις αν κυκλοφορούν δυο ίδια μοντέλα της βρετανικής πολυτελούς εταιρίας.

Το τελευταίο του δημιούργημα είναι η Luminary έκδοση που εφαρμόζεται σε μια Wraith με fastback coupe αμάξωμα. Είναι βαμμένη με γκρι απόχρωση ονόματι “Sunburst Grey”, ενώ στην πλευρική της επιφάνεια, στο καπό και στις ζάντες υπάρχει μια λεπτή χρυσή λωρίδα που δίνει μια επιπλέον διακριτική πινελιά κομψότητας.

Ωστόσο η πιο εντυπωσιακή δουλειά έχει γίνει στο εσωτερικό της, όπου υπάρχουν δερμάτινες ταπετσαρίες χρώματος “Saddlery Tan”, ένθετα από ανοξείδωτο ατσάλι και ξύλο που προέρχεται από δάση της Τσεχίας.

Highlight αποτελούν σίγουρα τα 176 Led φώτα στα πάνελ των θυρών και στην οροφή, που ανάβουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Σημειώστε ακόμα ότι τα πίσω καθίσματα, μπορούν να απokτήσουν διαφορετικής απόχρωσης δερμάτινες ταπετσαρίες, ασορτί με το τιμόνι και τις ραφές.

Η Wraith Luminary Edition τροφοδοτείται από ένα V12 twin-turbo κινητήρα 6.6 λίτρων απόδοσης 623 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Αν ενδιαφέρεστε για την Wraith Luminary Edition καλά θα κάνετε να βιαστείτε, καθώς η Rolls-Royce θα κατασκευάσει μόλις 55 αντίτυπα της, ενώ μη ξεχάσετε να σταματήσετε στην τράπεζα για να σηκώσετε από το λογαριασμό σας περίπου 241.911 ευρώ.


Tags assigned to this article:
Rolls-RoyceWraith Luminary Edition

Related Articles

Δημοπρατείται μια σπάνια Alfa Romeo 6C 2500 SS Spider

Τα μαχαίρια αναμένεται να βγουν στη δημοπρασία της συγκεκριμένης σπάνιας Alfa Romeo 6C 2500 SS Spider, καθώς οι συλλέκτες θα

Κόντρα της McLaren Speedtail με μαχητικό αεροσκάφος (video)

Μια ανατρεπτική, εντυπωσιακή και απρόσμενη κόντρα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη νέα McLaren Speedtail και στο μαχητικό αεροσκάφος F-35 Lightning II. Πάμε

Πωλείται σπάνιο station-wagon Mitsubishi Lancer Evo IX

Ψάχνοντας στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορείς να βρεις «διαμαντάκια», όπως αυτό το Mitsubishi Lancer Evo IX Wagon. Αλήθεια εσείς γνωρίζατε