Breaking News

Μικρό, αυτόνομο και με εντυπωσιακό σχήμα το νέο Audi AI:me

Μικρό, αυτόνομο και με εντυπωσιακό σχήμα το νέο Audi AI:me

Ένα νέο πρωτότυπο όχημα θα μας παρουσιάσει η Audi στις 15 Απριλίου στο πλαίσιο  διεξαγωγής του Σαλονιού Αυτοκινήτου στη Σαγκάη.

Η γερμανική premium εταιρεία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους, στην επίσημη ανακοίνωση της δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες σχετικές με το νέο της πρωτότυπο μοντέλο της που ονομάζει AI:me. Δηλώνει απλά ότι θα εκφράζει το όραμα της για ένα συμπαγών διαστάσεων μοντέλο, το οποίο θα ενσωματώνει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης και θα κινείται στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.

Παράλληλα η Audi δημοσίευσε και τρία σκίτσα του νέου AI:me, στα οποία παρατηρούμε τις έντονες ακμές στο αμάξωμα του, την κεκλιμένη του οροφή, τους μεγάλους του τροχούς, τα τονισμένα του φτερά, την απουσία εξωτερικών καθρεπτών, τα στενά του παράθυρα και τις ανάγλυφες πλευρικές του επιφάνειες.

Στο μινιμαλιστικό τώρα εσωτερικό του εντοπίζουμε το ελλειπτικό στο πάνω του τμήμα τιμόνι, τα κουμπιά αφής στα πάνελ των θυρών, τις ξύλινες επενδύσεις και μια μεγάλη ενιαία οθόνη κατά μήκος του ταμπλό, η οποία θα προβάλει πληθώρα ενδείξεων με τρία διαφορετικά layouts.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το νέο AI:me θα διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 4, επομένως θα μπορεί να κινείται σχεδόν μόνο του και ο οδηγός του να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το χειρισμό του οχήματος.



Related Articles

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες! Αστερίξ και Οβελίξ οδηγούν Citroen 2CV (video)

«Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες», μάλλον θα αναφωνήσετε όταν διαβάστε ότι «οραματίστηκαν» στο 50 π.Χ το θρυλικό Citroen 2CV, το

Σχεδιαστική διάκριση για το KIA Telluride Concept

Το φουτουριστικό KIA Telluride Concept ξεχώρισε στα βραβεία της «Διεθνούς Κοινότητας Σχεδιαστών Αμερικής» κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Μεταφορές».

To πιο αντισυμβατικό Hyundai

Αρκετά αντισυμβατικό σχεδιαστικά είναι το νέο όχημα που δημιούργησε η Hyundai. Το εν λόγω νέο πρωτότυπο όχημα της κορεάτικης εταιρείας,