Breaking News

To πρώτο αγωνιστικό όχημα που δε χρειάζεται οδηγό σε μινιατούρα (video)

To πρώτο αγωνιστικό όχημα που δε χρειάζεται οδηγό σε μινιατούρα (video)

Όταν η Roborace παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτόνομο αγωνιστικό της όχημα ονόματι Robocar είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς όχι απλά δεν είχε την ανάγκη οδηγού, αλλά δε διέθετε καν κάθισμα για αυτόν.

Αρχικός στόχος της Roborace ήταν να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετείχαν αυτόνομα αγωνιστικά οχήματα. Ωστόσο τα πλάνα της άλλαξαν το προηγούμενο έτος, καθώς το Robocar μετονομάστηκε σε DevBot 2.0, απέκτησε πιλοτήριο, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του αγώνα θα το χειρίζεται οδηγός και στο δεύτερο μισό του αγώνα θα κινείται αυτόνομα.

Στις πίστες το νέο αγωνιστικό όχημα της Roborace θα εισέλθει το 2021, ενώ θα αντλεί στοιχεία από το Robocar και το DevBot 2.0. Μέχρι τότε όμως το Roborace θα μπορεί να κόβει βόλτες σε παιδικά δωμάτια, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η Hot Wheels δημιούργησε τη μινιατούρα του για τους μικρούς της φίλους.



Related Articles

Δραπέτευσε από την πόλη του μέλλοντος το νέο Audi AI:ME (video)

Αναρωτιέστε με τι οχήματα θα πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις στο μέλλον; Απάντηση επιχειρεί να δώσει η Audi μέσα

Με αγωνιστικό τιμόνι και 245 ίππους το νέο Skoda Vision RS Concept

Τι κρύβεται κάτω από το καπό του επερχόμενου Vision RS Concept μας αποκάλυψε η Skoda λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα

Το επόμενο Renault Kangoo θα είναι πιο κομψό και ηλεκτροκίνητο (video)

Μια εικόνα για το πως θα μοιάζει το νέο Kangoo, το οποίο αναμένεται μετά το 2020, μας δίνει η Renault.