Breaking News

Ποιο είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» στη Μέση Ανατολή;

Ποιο είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» στη Μέση Ανατολή;

Όπως καταλαβαίνετε στη Μέση Ανατολή, όπου υπάρχει άφθονο πετρέλαιο και χρήμα, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» δε μπορεί να είναι ένα συμβατικό και οικονομικό μοντέλο.

Ο φετινός λοιπόν τίτλος πήγε στην πολυτελέστατη και ακριβή Bentley Continental GT. To βρετανικό supercar εκτός από το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» στη Μέση Ανατολή απέσπασε και το βραβείο «καλύτερο πολυτελές coupe».

Από την πλευρά της η Bentley δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη με τις νίκες της Continental GT, η οποία της έκανε τα καλύτερα δώρα στα φετινά εκατοστά της γενέθλια.

Το λανσάρισμα της Continental GT στη Μέση Ανατολή πραγματοποιήθηκε πέρυσι, ενώ είναι ήδη αρκετά δημοφιλής. H Continental GT τρίτης γενιάς αναπτύχθηκε και κατασκευάζεται στην πατρίδα της τη Βρετανία, ενώ τροφοδοτείται από  W12 twin-turbo κινητήρα 6.0 λίτρων, απόδοσης 635 ίππων και 900 Νm ροπής.

Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων διπλού συμπλέκτη, η τελική της ταχύτητα ανέρχεται στα 333 χλμ./ώρα, ενώ ο χρόνος της επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα είναι 3,7 δευτ.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων MECOTY (Middle East Car of the Year) απαρτίζεται από 20 δημοσιογράφους αυτοκινήτου, οι οποίοι εκτός από την Continental GT τίμησαν με τη ψήφο τους ακόμα ένα μοντέλο της Bentley. Ο λόγος για την Bentayga, η οποία ανακηρύχτηκε «Καλύτερο Πολυτελές SUV».



Related Articles

Η Bugatti των 16,7 εκατομμυρίων ευρώ

Οτιδήποτε αφορά τη νέα Bugatti La Voiture Noire, που έκανε πρεμιέρα στον Σαλόνι της Γενεύης, είναι στον υπερθετικό βαθμό. Στο

Πιο όμορφο supercar του 2017 η McLaren 720S

Το ξέρατε ότι υπάρχουν καλλιστεία και για αυτοκίνητα; Διοργανώθηκαν και φέτος στο πλαίσιο του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αυτοκινήτου στο Παρίσι,

Δυο Ferrari κάνουν κόντρα και η μια καταλήγει διαλυμένη (video)

Ρεσιτάλ ανωριμότητας έδωσαν δυο οδηγοί Ferrari, καθώς αποφάσισαν να κάνουν κόντρα σε δημόσιο δρόμο. Ο λόγος για μια κόκκινη Ferrari