Breaking News

Με διαμάντια διακοσμημένο το κλειδί του Koenigsegg Regera

Με διαμάντια διακοσμημένο το κλειδί του Koenigsegg Regera

Οι κοινοί θνητοί μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα κλειδιά των αυτοκινήτων είναι πλαστικά, ωστόσο η Koenigsegg έρχεται να μας αποδείξει ότι τα supercars της ξεχωρίζουν και σε αυτόν τον τομέα.

Το κλειδί του Regera λοιπόν μπορεί να φτάσει στα χέρια του οδηγού επενδυμένο με διαμάντια δεκαοκτώ καρατίων, ενώ όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία προσφέρεται σε χρυσό, ασημί και ροζ χρώμα.

Το εν λόγω κλειδί του Regera λοιπόν αποτελεί από μόνο του ένα πανάκριβο κόσμημα, η τιμή του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, πάντως σίγουρα δε θα απασχολήσει ιδιαίτερα αυτόν που έχει πληρώσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το σουηδικό supercar. Η πιο πρόσφατη επίσημη εμφάνιση του Regera μαζί με το πολύτιμο κλειδί του πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.

Το δεύτερο κόσμημα του Regera είναι ο V8 κινητήρας των 5.0 λίτρων, ο οποίος συνοδεύεται από τρεις ηλεκτροκινητήρες και μαζί αποδίδουν 1.500 ίππους και 2.000 Nm ροπής. Επομένως δεν προκαλεί εντύπωση ότι μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χμ./ώρα εντός 2,7 δευτ. και η τελική του ταχύτητα να φτάσει τα 410 χλμ./ώρα.

Οι μόλις 80 Regera που κατασκεύασε η Koenigsegg έχουν ήδη πουληθεί από το προηγούμενο καλοκαίρι…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
KoenigseggRegera

Related Articles

YouTuber κακομεταχειρίζεται supercar και προκαλεί τη Ferrari να του κάνει μήνυση!

Τα πάντα μπορούν να θυσιαστούν στο βωμό των clicks και των views, ακόμα και μια πανάκριβη Ferrari! Αυτό μας το

Σε ποιες ηλικίες αρέσουν τα μοντέλα της Porsche; (video)

Φίλους και θαυμαστές μετρά η Porsche στα φετινά 70α της γενέθλια και της βγαίνουν παρά πολλοί, καθώς έχει μεγάλη γκάμα

Πόσο εύκολο είναι να βγεις από μια Lamborghini (video)

Γενικότερα η επιβίβαση και η αποβίβαση στα στενά κόκπιτ των περισσότερων supercars δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να είσαι