Breaking News

Πιο δυναμικό από ποτέ το Mitsubishi L200

Πιο δυναμικό από ποτέ το Mitsubishi L200

Στην Ευρώπη το pickup της Mitsubishi είναι γνωστό με το όνομα L200, όμως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ, αποκαλείται Triton με τη νέα του έκδοση Absolute.

Το πρωτότυπο λοιπόν Triton Absolute διακρίνεται για την σπορ και δυναμική του εξωτερική εικόνα, ενώ ίσως αποτελεί τον πρόλογο για μια ισχυρότερη έκδοση του ιαπωνικού pickup.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για επέμβαση στον κινητήρα του νέου Triton Absolute. Στόχος της Mitsubishi είναι να καταγράψει τις εντυπώσεις του κοινού για το νέο Triton Absolute και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα το βάλει στη γραμμή παραγωγής.

Για το λόγο αυτό το πρωτότυπο Triton Absolute την επόμενη χρονιά θα δώσει το «παρών» σε διάφορες εκδηλώσεις της Mitsubishi. Kάτι ασυνήθιστο σε pickup μοντέλα είναι τα πολλά τμήματα του νέου Triton Absolute από ανθρακόνημα, το οποίο συναντάμε στους προφυλακτήρες, στην πόρτα της καρότσας, στα φτερά και χαμηλά στις θύρες.

Παράλληλα το νέο Triton Absolute διαθέτει αλουμινένιες ποδιές εμπρός-πίσω με κόκκινες πινελιές, πρόσθετα Led φώτα στην οροφή, μαύρη μάσκα, μαύρες γυαλιστερές ζάντες που ντύνονται με off-road ελαστικά και ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση του από το έδαφος κατά 50 χλστ.


Tags assigned to this article:
L200MitsubishipickupTriton Absolute

Related Articles

Πόσο εμπόρευμα και πόσους επιβάτες χωράει το νέο Nissan NV250; (video)

Το στόλο των ελαφριών επαγγελματικών της οχημάτων επεκτείνει η Nissan, καθώς σήμερα παρουσίασε το νέο NV250. Το νέο μικρό ιαπωνικό

Bαν της Hyundai με 405 ίππους κάνει drift (video)

Όταν η Hyundai μας σύστησε το i30 N, το πρώτο της μοντέλο επιδόσεων, μας απέδειξε ότι γνωρίζει πως να αφήνει

Σαγηνεύει τους επαγγελματίες οδηγούς το νέο Volkswagen Caddy

Το 2020 θα είναι ορόσημο για το ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο Caddy της Volkswagen, καθώς σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία θα