Breaking News

Το Nissan Leaf ξεπέρασε κάθε ηλεκτροκίνητο όχημα σε πωλήσεις

Το Nissan Leaf ξεπέρασε κάθε ηλεκτροκίνητο όχημα σε πωλήσεις

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf, καθώς ακόμα ένα επίτευγμα μπαίνει στο βιογραφικό του.

Πέρα από το γεγονός ότι το 2018 ήταν το Leaf  ήταν το δημοφιλέστερο εμπορικά ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην Ευρώπη και πρώτο στην κατηγορία του στη Νορβηγία, πλέον αφού ξεπέρασε τις 400.000 συνολικά πωλήσεις γίνεται το πρώτο όχημα της συγκεκριμένης τεχνολογίας που επιτυγχάνει αυτόν τον αριθμό.

Στο πλαίσιο της μεγάλης επιτυχίας που γνωρίζει το Leaf η Nissan έχει αποφασίσει ότι εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019 θα το λανσάρει επίσης σε έξι ακόμα αγορές της Λατινικής Αμερικής, αλλά και σε επτά επιπλέον αγορές της Ασίας και της Ωκεανίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη το Leaf διατίθεται σε πενήντα συνολικά αγορές όλου του κόσμου. Η ιαπωνική εταιρεία εκτιμά ότι οι οδηγοί των Leaf έχουν διανύσει συνολικά πάνω από 10 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα κάτι που σημαίνει ότι εξοικονομούν 3,8 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου κάθε χρόνο.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο ωφελούν το περιβάλλον τα Leaf. Παράλληλα η Nissan έχει αποφασίσει να επαναχρησιμοποιεί τις μπαταρίες των Leaf δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.



Related Articles

Το Opel Ampera-e διένυσε 750 χλμ. με μια φόρτιση

Το ηλεκτροκίνητο Opel Ampera-e κατάφερνε να ταξιδέψει από την ανατολικότερη έως τη δυτικότερη πόλη της Γερμανίας με μια μόνο φόρτιση.

Το νέο ηλεκτρικό Renault 5 με τιμή 25.000 ευρώ και αυτονομία 400 χλμ. – Πότε θα αποκαλυφτεί; (φωτογραφίες)

Το εμβληματικό Renault 5 θα επιστρέψει στη γκάμα της γαλλικής εταιρείας, προσαρμοσμένο όμως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, καθώς θα

Λιντσάρισμα σε Tesla που πέρασε μέσα από κατάληψη δημόσιου δρόμου (βίντεο)

Σκηνές τρόμου και αγωνίας έζησε ο οδηγός ενός Tesla, όταν συναντήθηκε με καταληψίες δημοσίου δρόμου στο Σικάγο. Σύμφωνα με τις