Breaking News

Το αυτόνομο και ηλεκτρικό λεωφορείο Fisker Orbit

Το αυτόνομο και ηλεκτρικό λεωφορείο Fisker Orbit

Η εικόνα του Fisker Orbit δεν είναι ότι πιο «εύπεπτο» οπτικά, ωστόσο αυτό μάλλον δεν το απασχολεί, καθώς θέλει να κάνει τη διαφορά τεχνολογικά και όχι αισθητικά.

Το νέο Orbit λοιπόν είναι ένα πλήρως αυτόνομο και ηλεκτροκίνητο λεωφορείο, το οποίο θα παραλαμβάνει επιβάτες από το τέλος του 2018 όταν αρχίσουν οι παραδόσεις του. Το εσωτερικό του περιγράφεται σαν ένα λόμπι ξενοδοχείου. Αναπτύχτηκε σε συνεργασία της Fisker και της κινέζικης Hakim Unique Group.

Η Fisker ανέλαβε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου Orbit και η Hakim Unique Group την προώθηση του στις αγορές της Ασίας. Αρχικά αναμένεται να λανσαριστεί στην Κίνα.


Tags assigned to this article:
FiskerHakim Unique GroupOrbit

Related Articles

Σε ποια χώρα κάνουν πάταγο τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα;

Μπορεί στην Ελλάδα να βλέπουμε σπάνια αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα (για πολλούς λόγους όπως τιμές, κρατικά κίνητρα και δίκτυο φόρτισης), ωστόσο

Το ισχυρότερο Skoda είναι το νέο ηλεκτρικό Enyaq RS iV με 300 ίππους

H γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της Skoda, που εστιάζουν στις επιδόσεις, επεκτείνεται μέσα από το νέο Enyaq RS iV. Πρόκειται

Απίστευτο και όμως το «Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» είναι ιαπωνικό!

Ποιος να το περίμενε ότι στη Γερμανία, μια μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά με τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία, θα εκλέγονταν «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021»