Breaking News

Έρχεται η ηλεκτροκίνητη Mercedes V-Class

Έρχεται η ηλεκτροκίνητη Mercedes V-Class

Αυτό το μήνυμα στέλνει η παρουσία της νέας Mercedes Concept EQV στο σαλόνι της Γενεύης, η οποία στην πραγματικότητα είναι η V-Class σε ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Παράλληλα η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα δούμε την έκδοση παραγωγής της νέας ηλεκτροκίνητης V-Class το Σεπτέμβριο στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Επίσης η Mercedes αναφέρει ότι η νέα V-Class που θα μπαίνει στην πρίζα εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία, αυτή των αμιγώς ηλεκτροκίνητων πολυτελών MPV.

Στην ελβετική πόλη τώρα η νέα πρωτότυπη EQV έφτασε με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 204 ίππων και μπαταρία ιόντων-λιθίου 100 kWh, η οποία δε στερεί πόντους από την εσωτερική ευρυχωρία, καθώς είναι τοποθετημένη στο δάπεδο, ενώ πλήρως φορτισμένη υπόσχεται αυτονομία 400 χλμ.

Από ταχυφορτιστή τώρα εντός μόλις 15 λεπτών μπορεί να αποκτήσει αυτονομία 100 χλμ. Η τελική ταχύτητα της νέας Concept EQV δε ξεπερνά τα 160 χλμ./ώρα.

Σχεδιαστικά το ηλεκτροκίνητο επιβατικό βαν διακρίνεται για τα Led εμπρός φώτα, τη φωτεινή λωρίδα στο πάνω τμήμα της μάσκας και τις μπλε πινελιές στις ζάντες των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό συναντάμε μπλε και μαύρες δερμάτινες ταπετσαρίες, μπλε κρυφό φωτισμό στο ταμπλό, μεγάλη κεντρική οθόνη του συστήματος πολυμέσων, ενώ υπάρχουν θέσεις για έξι, επτά ή ακόμα και οχτώ επιβάτες.



Related Articles

Πιτσαρία αγόρασε 855 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις διανομές! (video)

Πιστεύετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα παραγγέλνετε πίτσα και ο διανομέας θα έρχεται σπίτι σας όχι με «παπί»,

Νέο Volkswagen ID.4: Οικολογικό, ευρύχωρο και hi-tech εσωτερικό

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του επερχόμενου ID.4 δημοσίευσε η Volkswagen. Αρχικά να πούμε ότι το νέο ID.4

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka! (video)

Στην πρίζα θα μπαίνει το νέο Mokka, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Opel θα διατίθεται και με αμιγώς ηλεκτροκίνητη