Breaking News

Ώρα για drift με τη Mercedes-AMG C 63 S Coupe (video)

Ώρα για drift με τη Mercedes-AMG C 63 S Coupe (video)

Mε το πλάι πηγαίνει διαρκώς η εκρηκτική Mercedes-AMG C 63 S Coupe στο παρακάτω video, καθώς μια από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι να «ντριφτάρει».

Απολαύστε το μπάσο ήχο που παράγει ο V8 twin-turbo κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 700 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων ΑΜG SPEEDSHIFT MCT. Ο χαρακτήρας του θηριώδους χαρακτήρα διαμορφώνεται ανάλογα με το ποιο πρόγραμμα οδήγησης έχει επιλεγεί (Comfort, Sport, Sport+, Slippery, Individual και Race).

Μόνο 3,9 δευτ. αρκούν για να επιταχύνει η AMG C 63 S Coupe από 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ωστόσο με το προαιρετικό πακέτο AMG Driver’s μπορεί να φτάσει τα 290 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
AMG C 63 S CoupedriftMercedes

Related Articles

Ένα Suzuki Vitara για μια Παραολυμπιονίκη

Για όσους δε γνωρίζουν την Τζόρνταν Γουάιλι τους ενημερώνουμε ότι είναι μια βραβευμένη Παραολυμπιονίκης, η οποία πλέον θα μετακινείται με

H M1 κατασκευάζεται ξανά αλλά όχι από τη BMW

Τελικά αν έχεις φαντασία, μεράκι και υπομονή μπορείς να κάνεις θαύματα με τα διάσημα τουβλάκια της Lego, όπως αποδεικνύεται για

Πόσο χρονών είναι το Volkswagen Touran και πόσες πωλήσεις έχει κάνει;

Στην ελληνική αγορά τα πολυχρηστικά μοντέλα (MPV) δεν είναι τόσο δημοφιλή, παρά την πρακτικότητα και τους άνετους χώρους που προσφέρουν.