Breaking News

Έπιασαν δουλειά τα πρώτα ηλεκτροκίνητα φορτηγά της Volvo

Έπιασαν δουλειά τα πρώτα ηλεκτροκίνητα φορτηγά της Volvo

Αν νομίζετε ότι η μέρα που τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα φορτηγά της Volvo θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους κάνετε λάθος.

Σύμφωνα με τη Volvo παραδόθηκαν ήδη τα πρώτα ηλεκτροκίνητα φορτηγά της σε επιλεγμένους της πελάτες που βρίσκονται στη Σουηδία. Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακύκλωσης Renova παρέλαβε ένα απορριμματοφόρο και ένα φορτηγό διανομής η συνεργαζόμενη εταιρεία διαχείρισης υλικών της TGM.

Η Volvo είχε δώσει νωρίτερα την ευκαιρία στους οδηγούς των εν λόγω ηλεκτροκίνητων φορτηγών της να ανακαλύψουν πόσο άνετα είναι στο δρόμο, πόσο γρήγορα επιταχύνουν και πόσο αθόρυβα είναι.

Διευκρινίζεται ωστόσο η μαζική παραγωγή των ηλεκτροκίνητων φορτηγών  FL (16 τόνοι χωρητικότητα) και FE (27 τόνοι χωρητικότητα) θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ οι ευρωπαϊκές αγορές θα τα υποδεχτούν πρώτες και θα επωφεληθούν από τις μηδενικές τους εκπομπές ρύπων.



Related Articles

Σωρεία παραβάσεων στα σχολικά λεωφορεία της χώρας

Τα οχήματα που μεταφέρουν παιδιά στα σχολεία οφείλουν να είναι άψογα συντηρημένα, να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και οι

Κινητήρες για φορτηγά αλλά και για πλοία από την DAF (video)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της το 1928 η DAF κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της

Το τρακτέρ της Citroen που δε μπήκε ποτέ στα χωράφια

Σήμερα η Citroen ασχολείται αποκλειστικά με επιβατικά και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με γεωργικά μηχανήματα. Πριν