Breaking News

Χρώμα, εξοπλισμός και άφθονο στυλ στο Toyota Aygo

Χρώμα, εξοπλισμός και άφθονο στυλ στο Toyota Aygo

Με δύο νέες εκδόσεις του Aygo θα φτάσει η Toyota στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε ότι στην ελβετική πόλη θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις ονόματι X-Cite και X-Style για το μικρότερο μοντέλο της γκάμας της.

Πάμε λοιπόν πρώτα να γνωρίσουμε το νέο Aygo X-Style, το αμάξωμα του οποίου είναι βαμμένο με λευκή απόχρωση, ενώ αντίθεση με το πορτοκαλί τους χρώμα σχηματίζουν τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών, τα καπάκια στις ζάντες των 15 ιντσών και οι λωρίδες πλευρικά του οχήματος και στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα.

Παράλληλα διαθέτει φιμέ πίσω κρύσταλλα και προβολείς ομίχλης. Στο εσωτερικό τώρα του Aygo X-Style το πορτοκαλί χρώμα επεκτείνεται στους πλευρικούς αεραγωγούς, στα πατάκια και περιμετρικά του λεβιέ ταχυτήτων, ενώ η κεντρική κονσόλα και το ταμπλό μπροστά από τον οδηγό είναι επενδυμένα με μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό ένθετο.

Συνεχίζουμε με το Aygo X-Cite που βγάζει μάτι με την πορτοκαλί απόχρωση του αμαξώματος, ενώ η διχρωμία εδώ έρχεται με την οροφή και τις 15αρες ζάντες που είναι μαύρες.

Αμφότερα τώρα τα νέα Aygo X-Cite και X-Style εξοπλίζονται με στάνταρ κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού πολλών κατευθύνσεων, περιοριστή ταχύτητας, οθόνη αφής 7 ιντσών, συνδεσιμότητα για smartphones μέσω Android Auto και Apple CarPlay, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και πολλά ακόμα καλούδια.

Φυσικά κάτω από το εμπρός καπό των νέων Aygo X-Cite και X-Style παραμένει ο τρικύλινδρος «χιλιάρης» βενζινοκινητήρας των 72 ίππων.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AygoToyotaX-CiteX-Styleνέες εκδόσεις

Related Articles

Mercedes σχηματίζει το λογότυπο της Audi! (videos)

Στο παρακάτω video θα δείτε μια Mercedes C63 να κάνει donuts σηκώνοντας λευκά σύννεφα καπνού από την έντονη τριβή των

Αναστήθηκε μετά από 20 χρόνια το Honda S2000 (video)

Αν ανήκετε στη μεγάλη ομάδα των φανατικών οπαδών του εμβληματικού Honda S2000, τότε τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Η Honda

Γνωρίστε τον Έλληνα που έχει άμεση σχέση με το νέο Kia XCeed (video)

Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τον κύριο Ιωάννη Ρούσση, τον Έλληνα που εργάζεται ως product manager στην Kia Ευρώπης. Πέρα