Breaking News

Το Mitsubishi L200 ξαναγίνεται βάρβαρο εμφανισιακά

Το Mitsubishi L200 ξαναγίνεται βάρβαρο εμφανισιακά

Το σίκουελ της έκδοσης Barbarian SVP του L200 παρουσιάζει η Mitsubishi.

Ο λόγος για το L200 Barbarian SVP II, το οποίο εξακολουθεί να έχει πιο μπρουτάλ αμφίεση, ωστόσο πλέον απέκτησε και ορισμένες εκλεπτυσμένες πινελιές. Οι εν λόγω πινελιές λοιπόν είναι χρώματος πορτοκαλί και εντοπίζονται στις ράγες οροφής, στη μάσκα, στα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, στις χειρολαβές των θυρών και της καρότσας, στις ζάντες και στους προβολείς ομίχλης.

Η νέα έκδοση του ιαπωνικού pickup φέρει και πάλι την υπογραφή του τμήματος SVP (Special Vehicle Projects). Η παραγωγή του L200 Barbarian SVP II θα είναι περιορισμένη, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 250 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα μισά θα είναι βαμμένα με τη μαύρη απόχρωση ονόματι “Diamond Black” και τα άλλα μισά με τη μεταλλική γκρι απόχρωση “Atlantic Grey”.

Το διπλοκάμπινο L200 Barbarian SVP II εξοπλίζεται επίσης με κάλυμμα καρότσας και φωτισμό εντός της, με Led φώτα ημέρας, με κάμερα οπισθοπορείας, με 17αρες ζάντες, οι οποίες είναι ντυμένες με εκτός δρόμου ελαστικά BF Goodrich, ενώ ενισχυμένοι με πλαστικό είναι οι θόλοι των τροχών.

Τα καθίσματα είναι επενδυμένα με μαύρο δέρμα και σουέτ ύφασμα, στα προσκέφαλα τους υπάρχει το λογότυπο SVP, έχουν πορτοκαλί ένθετα και ασορτί ραφές.

Κάτω από το καπό του παραμένει ο γνωστός turbo πετρελαιοκινητήρας των 2.4 λίτρων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο 5 σχέσεων και με το σύστημα τετρακίνησης Super Select 4WD της Mitsubishi.

Η διάθεση του L200 Barbarian SVP II θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάιο και η τιμή του διαμορφώνεται στα 33.932 ευρώ.


Tags assigned to this article:
L200 Barbarian SVP IIMitsubishi

Related Articles

Ένα ιστορικό BMW Isetta πέρασε τα διόδια της Αττικής Οδού

To πιο μικρό μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW είναι το Isetta, την ιστορία του οποίου θυμηθήκαμε όταν το

Τι ξεχωριστό έχει η νέα ειδική έκδοση των Jeep Renegade και Compass;

Τη νέα ειδική έκδοση Upland παρουσιάζει η Jeep για τα Renegade 4xe και Compass 4xe με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Αυτό είναι το πιο σπορ Lada

Ποιος είπε ότι τα σύγχρονα μοντέλα της Lada δεν έχουν δυναμικό χαρακτήρα; Μη μένετε στη γνώμη που είχατε για παλαιότερα