Breaking News

Η Skoda ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Scala

Η Skoda ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Scala

Από τη γραμμή παραγωγής του κεντρικού εργοστασίου της Skoda που βρίσκεται στη  Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας κύλισε το πρώτο Scala.

Το νέο συμπαγών διαστάσεων μοντέλων της Skoda θεωρείται ο διάδοχος του Rapid Spaceback και αναμένεται να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Είναι μάλιστα το πρώτο μοντέλο της Skoda που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB-A0 του Ομίλου Volkswagen. Αρχικά το νέο Scala στη Γηραιά Ήπειρο θα προσφέρεται με τον υπερτροφοδοτούμενο «χιλιάρη» τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα TSI των 95 ίππων και με την έκδοση φυσικού αερίου CNG των 90 ίππων.

Αργότερα στη γκάμα του θα προστεθεί η ισχυρότερη έκδοση του 1.0 TSI βενζινοκινητήρα απόδοσης 115 ίππων και ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI των 150 ίππων. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων το νέο Scala θα διατίθεται μόνο με τον 1.6 TDI των 115 ίππων.

Όλοι οι κινητήρες του νέου Scala είναι άμεσου ψεκασμού, υπερτροφοδοτούμενοι, διαθέτουν σύστημα Start/Stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά τη διαδικασία της πέδησης, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d-TEMP.

Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο Scala δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η νέα σπορ έκδοση του Fiat 500X

Μια νέα έκδοση του 500X με πιο σπορ προσανατολισμό προσφέρει η Fiat στις Η.Π.Α. Ο λόγος για το νέο 500X

Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019 το Audi A7 Sportback

Μια σημαντική νίκη πέτυχε η Audi στα φετινά βραβεία για τα «Παγκόσμια Αυτοκίνητα της Χρονιάς», τα οποία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο

Lada: Πόσα αυτοκίνητα πούλησε το 2023 – Κυριάρχησε στην αγορά της Ρωσίας – Τα πλάνα της για το 2024

Η Lada κάνει τον απολογισμό της για το 2023, ανακοινώνοντας τον αριθμό των συνολικών της πωλήσεων, τις προκλήσεις που κλήθηκε