Breaking News

Εδώ αναπτύσσονται τα οχήματα της Nissan για τη Ρωσία

Εδώ αναπτύσσονται τα οχήματα της Nissan για τη Ρωσία

Στο μεγαλοπρεπές αυτό κτίριο που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας η Nissan εγκαινίασε ένα ακόμα Τεχνολογικό της Κέντρο στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία στόχος του εν λόγω νέου Τεχνολογικού Κέντρου είναι να αναπτύσσει οχήματα και τεχνολογίες με προορισμό την αγορά της Ρωσίας. Αυτό διότι η συγκεκριμένη αγορά έχει δικές της ιδιαίτερες ανάγκες, λόγω της μορφολογίας των δρόμων και των καιρικών συνθηκών. Για παράδειγμα, το σύστημα Yandex.Avto τοποθετείται αποκλειστικά στα Nissan X-Trail και Qashqai που πωλούνται στη ρώσικη αγορά.

Το νέο Τεχνολογικό Κέντρο της Nissan βρίσκεται στην περιοχή Primorsky της Αγίας Πετρούπολης, το διώροφο κτίριο είναι 4.170 τ.μ., διαθέτει εργαστήρια με ειδικό εξοπλισμό, αυτή τη στιγμή απασχολεί 120 άτομα προσωπικό, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του ανθρώπινου δυναμικού στους 200 υπαλλήλους.

Παράλληλα αρμοδιότητα του νέου Τεχνολογικού Κέντρου είναι η παρακολούθηση απόδοσης των οχημάτων που ήδη κατασκευάζονται στη Ρωσία, η εύρεση νέων τοπικών υλικών και προμηθευτών.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Η Mercedes-Maybach GLS θα είναι το ακριβότερο μοντέλο παραγωγής στην Αμερική

Δέος προκαλεί η επερχόμενη Mercedes-Maybach GLS όχι μόνο με την εξωτερική της σχεδίαση, αλλά και με το υψηλότατο κασέ της.

Ποιο είναι το πρώτο Volkswagen με φωτιζόμενο πίσω λογότυπο;

Την παγκόσμια πρεμιέρα του ανανεωμένου Touareg το ερχόμενο καλοκαίρι ανακοίνωσε η Volkswagen. Μέχρι τότε όμως η ναυαρχίδα στα SUV της

H BMW M2 αποδίδει πλέον 410 ίππους (video)

Ακόμα πιο δυνατή είναι πλέον η BMW M2 χάρη στο πακέτο Competition, το οποίο αυξάνει τόσο την ισχύ όσο και