Breaking News

Η Skoda μας βάζει μέσα στο νέο Kamiq

Η Skoda μας βάζει μέσα στο νέο Kamiq

Αν και ακόμα δεν έχουμε δει πως ακριβώς θα είναι εξωτερικά το νέο Kamiq η Skoda μας αποκαλύπτει πλήρως τον εσωτερικό του κόσμο, μέσα από την παραπάνω φωτογραφία.

Το μικρότερο SUV στη γκάμα της τσέχικης εταιρείας ανεβάζει αρκετά ψηλά τον πήχη της τεχνολογίας, καθώς όπως βλέπετε διαθέτει μεγάλη κεντρική οθόνη αφής σε μορφή tablet, ενώ προαιρετικός είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10,25 ίντσες που είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία του νέου Kamiq.

Τα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα είναι ελάχιστα και αφορούν κυρίως τον έλεγχο του κλιματισμού. Σύμφωνα πάντα με τη Skoda η ποιότητα είναι προσεγμένη στο εσωτερικό του νέου Kamiq, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί μαλακά πλαστικά. Παράλληλα αναφέρει ότι η σχεδίαση στο εσωτερικό του είναι επηρεασμένη από το Vision RS Concept, ωστόσο το όλο σκηνικό είναι σχεδόν ίδιο με το εσωτερικό του νέου Scala.

Υπάρχει επίσης κρυφός φωτισμός τριών διαφορετικών αποχρώσεων, βάση για ασύρματη φόρτιση των smartphones και κουμπί ενεργοποίησης του κινητήρα. Το μεταξόνιο του νέου Kamiq (2.651 χλστ.) είναι μεγαλύτερο από τα «ξαδέλφια» του SEAT Arona και Volkswagen T-Cross, επομένως αναμένεται πιο ευρύχωρο. Το πορτμπαγκάζ προσφέρει 400 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει τα 1.395 λίτρα.



Related Articles

Με πάνω από 500 ίππους η νέα Aston Martin Vantage (video)

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την αποκάλυψη της νέας Aston Martin Vantage που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου. Η βρετανική

Το νέο μικρό και μάλλον δυνατό μοντέλο της Honda

Από τη γκάμα της Honda απουσιάζει ένα μικρό και δυνατό hot hatch μοντέλο, ενώ είναι σίγουρο ότι η ιαπωνική εταιρία

Πλησιάζει η αποκάλυψη του νέου Audi A6 (video)

Η Audi ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψη του νέου A6, χωρίς ωστόσο να μας ενημερώνει πότε θα