Breaking News

Γιατί η Honda έβαψε χρυσό το Civic Type R και το NSX;

Γιατί η Honda έβαψε χρυσό το Civic Type R και το NSX;

Μισό αιώνα σχεδόν εμπορικής δραστηριότητας στη μακρινή Αυστραλία γιορτάζει η Honda, καθώς η ιαπωνική εταιρεία έκανε απόβαση στη χώρα των καγκουρό το 1969.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να δώσει περισσότερη λάμψη στα πανίσχυρα Civic Type R και NSX βάφοντας τα με μια φανταχτερή χρυσή απόχρωση που βγάζει μάτι. Η χρυσή μπογιά της Honda όμως δε χρησιμοποιήθηκε μόνο για τα Civic Type R και NSX.

Ασορτί έγινε επίσης η superbike μοτοσυκλέτα CBR100RR Fireblade, η endurο μοτοσυκλέτα CRF450L και η παιδική μικρή μοτοσυκλέτα CRF50F. Παράλληλα η Honda «χρύσωσε» την γεννήτρια της EU22i και τη χλοοκοπτική μηχανή της HRU19 Buffalo Premium, η οποία σχεδιάστηκε και παράγεται στην Αυστραλία.

Κανένα όμως από τα παραπάνω χρυσά μοντέλα της Honda δε θα διατεθεί προς πώληση, καθώς διευκρινίζεται ότι δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για διαφημιστικούς και εορταστικούς σκοπούς.



Related Articles

Με νέο πετρελαιοκινητήρα 177 ίππων το Opel Grandland X

Προσθήκη στη γκάμα κινητήρων του Grandland X πραγματοποίησε η Opel. Ο λόγος για ένα νέο δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει

Τα νέα αξεσουάρ της BMW M2 Competition

Για τους οδηγούς της νέας BMW M2 Competition που δεν κάθονται ποτέ φρόνιμοι και θέλουν διαρκώς να την «πειράζουν» το

Ετοιμάζεται το σπορ Hyundai Elantra N Line (video)

Πρόσφατα η Hyundai παρουσίασε το νέο Elantra (σε ορισμένες αγορές είναι γνωστό ως Avante), ενώ τώρα μας προετοιμάζει για την