Breaking News

Η Hyundai στόλισε το νέο Veloster (video)

Η Hyundai στόλισε το νέο Veloster (video)

Mε μια άκρως γιορτινή αμφίεση εμφανίζεται το νέο Veloster, το αμάξωμα του οποίου στολίστηκε από την Hyundai.

Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video χιλιάδες πολύχρωμα LED φωτάκια βάζουν το νέο Veloster σε γιορτινή διάθεση, ενώ το σύνθημα που αναγράφεται στις πλευρικές του πόρτες είναι «ζήσε δυνατά».

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Veloster θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ τον ερχόμενο Ιανουάριο. Τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου Veloster είναι η κεκλιμένη του οροφή και ότι από την αριστερή πλευρά υπάρχει μια πόρτα, ενώ από τη δεξιά δυο.

Το κορεάτικο μοντέλο θα διατίθεται με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες 1.4 και 1.6 λίτρων που θα συνδυάζονται αμφότεροι με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, ενώ ο τελευταίος θα προσφέρεται και με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο.

Η κορυφαία του τώρα έκδοση N θα τροφοδοτείται από το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που χρησιμοποίει και το i30N, ενώ θα αποδίδει 275 ίππους.


Tags assigned to this article:
HyundaiVeloster

Related Articles

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του Opel Grandland X με 180 ίππους

Τα κλειδιά του πρώτου Opel Grandland X που έχει κάτω από το εμπρός καπό του τον ισχυρότερο βενζινοκινητήρα της γκάμας

Μια ξεχωριστή Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio στη Μύκονο

Απόβαση στο διάσημο κυκλαδίτικο νησί έκανε μια  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, η οποία εντυπωσίασε τους τουρίστες και τους κατοίκους με

Ο Τσακ Νόρις οδηγεί το Fiat Ducato (video)

Στο πρόσωπο του Τσακ Νόρις η Fiat βρήκε τον κατάλληλο πρεσβευτή για τα επαγγελτικά της οχήματα. Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός