Breaking News

Αποκαλύφτηκε το νέο Renault Clio (video)

Αποκαλύφτηκε το νέο Renault Clio (video)

Η Renault επέλεξε να σχεδιάσει σχεδόν από λευκό χαρτί το εσωτερικό του νέου Clio, ωστόσο για την εξωτερική του εικόνα επέλεξε την εξελικτική οδό.

Κυρίως στο πίσω τμήμα και στις πλευρικές επιφάνειες βρίσκουμε κοινούς παρονομαστές με το απερχόμενο μοντέλο, ενώ το εμπρός τμήμα είναι ξεκάθαρα επηρεασμένο από το Megane.

Στην πέμπτη του γενιά το Clio δε μεγάλωσε σε διαστάσεις, όπως συνηθίζεται, αντίθετα μίκρυνε το μήκος του 14 χλστ. (4.048 χλστ.), το ύψος του έπεσε 30 χλστ. (1.440 χλστ.), ενώ το πλάτος του πήρε 66 χλστ. και φτάνει πλέον στα 1.798 χλστ.

Ιδιαιτέρα σημαντικό είναι ότι ο χώρος των αποσκευών αυξήθηκε σημαντικά από τα 300 στα 390 λίτρα, ενώ εντός του νέου Clio η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων είναι 26 λίτρα.

Η νέα σπορ έκδοση R.S. Line του νέου Clio που αντικαθιστά την GT Line περιλαμβάνει ζάντες 17 ιντσών, προφυλακτήρες πιο επιθετικής σχεδίασης, καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη, το λογότυπο R.S. στο δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και κόκκινες ραφές.

Δείτε και το εσωτερικό του νέου Clio πατώντας εδώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Renaultνέο Clio

Related Articles

Μercedes: Αποκλειστικά υβριδική η νέα C-Class

Η Mercedes «κλείδωσε» την ημερομηνία που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας C-Class. Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου λοιπόν θα

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Volkswagen Touareg;

Το πρώτο από τα πολλά νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Volkswagen εντός του 2018 θα είναι το νέο Touareg.

Με coupe αισθητική η νέα BMW X2 (video)

Το χαρτοφυλάκιο των crossover της επεκτείνει η BMW, η οποία πρόσθεσε στην πλούσια γκάμα της την ολοκαίνουργια X2. Πρόκειται για